HIFK:lla välieräpaikka katkolla kotihallissa

HIFK ja Dicken kohtaavat tiistaina puolivälieräsarjan neljännessä ottelussa Helsingin Urheilutalolla.

Takana on kolme ottelua ja kolme vierasvoittoa, joista viimeisin sunnuntaina todella tiukan taistelun ja kahden jatkoajan jälkeen. HIFK vei maratonkamppailun nimiinsä ja johtaa ottelusarjaa nyt 2-1.

Isännillä on siis ensimmäinen ottelupallo välieräpaikan suhteen, mutta yhtään merta edemmäs kalaan HIFK-leirissä ei lähdetä.

– Odotan yhtä kovaa taistelua kuin sunnuntaina. Olemme pelanneet kolme tasaista ottelua ja kun kaksi tasaista joukkuetta kohtaa, voi odottaa jälleen tasaista kamppailua tiistaina, HIFK:n ratkaisijaksi sunnuntaina noussut Niclas Ahlgren sanoi HBL:lle.

Dickenin leirissä sunnuntain tappio oli luonnollisesti karvasta kalkkia nieltäväksi, mutta joukkue lähtee kokoamaan rivejään uudestaan tiistaiksi.

– On selvää, ettei tämä ole mikään unelma-asetelma meille. Unelmatilanne tässä vaiheessa olisi ollut se, että olisimme voittaneet 3-0, kuvasi Dickenin Benny Broman.

– Meidän pitää kuitenkin hyväksyä tämä ja pitää huoli, että voitamme edessä olevat ottelut.

Bromanilla oli myös selvät lääkkeet voittokantaan palaamiselle.

– Meidän pitää olla varmempia puolustuksessa, auttaa toisiamme paremmin ja tehdä töitä enemmän yhdessä sekä saada sitä kautta varmuutta itsellemme ja maalivahdeillemme.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa tiistaina kello 19.15.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk