Cocks haki varman voiton PIF:sta

Cocks ei antanut alemman jatkosarjan paikasta tiukasti taistelevan PIF:n yllättää itseään maanantaina, vaan haki Paraisilta varmat pisteet.

Cocks otti ohjat käsiinsä heti alusta saakka ja eteni nopeasti 6-2-johtoon. PIF kuitenkin taisteli hyvin ja ero pysyi kutakuinkin samoilla lukemilla taukoon saakka, jolloin Cocks johti viidellä osumalla.

Tauon jälkeen Cocks alkoi kuitenkin painella omille teilleen ja toisen jakson puolivälissä vierasjohto oli jo 12 maalin verran. Ottelun käytännössä ratkettua loppu pelailtiin jälleen tasaisesti ja Cocks vei pisteet varmasti mukanaan.

Kotijoukkue PIF:n päävalmentaja  Boris Dvorsek, että odotukset pistetilin kartuttamiseen eivät ennakkoonkaan olleet kovin suuret.

– Odotuksena oli oikeastaan välttää loukkaantumisia, ero oli suuri. Cocks on todella hyvä joukkue. Teimme muutamia asioita hyvin varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, mutta Cocksia vastaan on vaikea pelata sellaista puolustuspeliä jota minä haluan. Säästimme myös energiavaroja keskiviikolle, Dvorsek myönsi viitaten elintärkeään HIFK-kamppailuun.

Cocks-luotsi Gintaras Savukynas nosti esille ryhmänsä vahvan kierrättämisen.

– Valitettavasti tai ehkä onneksi meillä on niin vähän aikaa harjoitella, että tämä ottelu toimi tavallaan vähemmälle peliajalle jääneille pelaajille näytön paikkana, Savukynas mietti.

– Meillä debytoi pari pelaajaa akatemiajoukkueesta jotka pääsivät kokeilemaan liigavauhtia.

PIF – Cocks 21-34 (13-18)

Maalintekijät
PIF: Vlatko Tasevski 9, Fredrik Lunden 5, Samuel Alexandersson 3, Ilija Krstevski 2, Felix Timgren 1, Robin Mattsson 1
Cocks: Andre Udd 5, Robin Sjöman 4, Nico Rönnberg 4, Aliaksandr Patsykailik 4, Davor Basaric 4, Bojan Zupanjac 3, Theo Westerlund 3, Viktar Zaitsau 2, Roni Syrjälä 2, Viktor Kovalenko 2, Oskari Itäaho 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Andre Udd Cocks 3
Robin Sjöman Cocks 2
Vlatko Tasevski PIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
PIF: Fredrik Lunden 1 x 2 min, Vlatko Tasevski 1 x 2 min
Cocks: Robin Sjöman 1 x 2 min

Erotuomarit: Christian Westerlund – Jan Helander

Yleisöä: 243

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk