PIF ja Cocks vastakkain maanantaina

SM-liigan runkosarjan viimeistä edellinen kierros saadaan päätökseen maanantaina PIF:n isännöidessä Cocksia.

Cocksilla on alla viikonlopulta tiukka EHF Cupin lohkovaiheen avausottelu ja PIF pääsee näin kamppailuun paremmin levänneenä. Paraislaisilla on ottelussa myös suuremmat panokset joukkueen taistellessa edelleen tiukasti pääsystä alempaan loppusarjaan. Koko kauden pistemenetyksittä selvittänyt Cocks lähtee kamppailuun kuitenkin selkeänä ennakkosuosikkina.

PIF tarvitsee vielä vähintään yhden pisteen jäljellä olevista otteluistaan voidakseen ohittaa kahdeksantena olevan ÅIFK:n PIF päättää kauden kahdella kotiottelulla Cocksia ja HIFK:ta vastaan.

– Erityisesti HIFK:ta vastaan meillä on saumat. Mielestäni meillä on sen verran hyvä joukkue, että paikka kahdeksan parhaan joukossa olisi ansaittu, PIF-maalivahti Markus Mattila luonnehti asetelmia Paraisten Kuulumisille.

Joukkueet kohtasivat Riihimäelle vain vajaat kaksi viikkoa sitten ja tuolloin Cocks oli selkeästi vahvempi maalein 42-27.

Ottelu Paraisilla alkaa maanantaina kello 19.00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Elisan Fanseat-palvelun kautta.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk