BK-46 komeaan voittoon Myyrmäessä

BK-46 sai pelinsä loksahtamaan kohdilleen ja haki keskiviikkona selvän vierasvoiton vahvan alkukauden pelanneesta Atlas Vantaasta.

BK tuli otteluun vahvasti ja repäisi reilussa seitsemässä minuutissa viiden maalin johdon. Atlas Vantaa sai juonesta kiinni ja nousi kahden maalin päähän, mutta vieraat pitivät kiinni johtoasemastaan ja venyttivät sen tauon alla seitsemään maaliin.

Kun toinen jakso oli vanhentunut kymmenen minuuttia, BK:n johto oli jo 12 maalia ja ottelu alkoi olla ratkaistu. Ero pysyi tästä eteenpäin kutakuinkin samoissa lukemissa, eikä Atlas Vantaa pystynyt enää nousemaan taisteluun pisteistä.

Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio oli allapäin ottelun jälkeen. Tulos oli pettymys ja niin myös omien esitys.

– Oli iso pettymys, ettemme päässeet omalle tasollemme. Maalinteko oli yllättävän vaikeaa, jopa vapaista paikoista kuudesta metristä. Siksi BK-46 pääsi omimmalle alueelleen ja juoksi nopeita vastaiskuja. Onneksi on vasta marraskuu. Ei tätä kannata liikaa murehtia, Kallio summasi.

Vastapuolen valmentajan Mikael Källmanin oli sen sijaan helppo hymyillä. Hiukan alkukaudesta takkuillut peli näytti nyt löytäneen uomansa.

– Olen erittäin tyytyväinen. Olisimme voineet johtaa jo ensimmäisen puoliajan jälkeen kolmella tai neljällä maalilla enemmän. Keskittyminen säilyi hyvänä loppuun asti, vaikka ottelu jo ratkesi toisen puoliajan alkuvaiheessa. Tiukalla puolustamisella saimme tempon pois Atlaksen pelistä, Källman iloitsi.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut BK-46:n Oscar Kihlstedt oli myös iloisella mielellä.

– Ennalta hieman arvelutti vieraspeli arkipäivänä Atlasta vastaan. Tiesimme tosin, että olemme parempi joukkue, jos vain saamme pelin kulkemaan. Nyt se onnistui, Kihlstedt sanoi.

– Olen tyytyväinen omaankin peliini ja kun kunto nousee koko ajan, niin myös pelini paranee.

Atlas Vantaa – BK-46 23-34 (11-18)

Maalintekijät
Atlas Vantaa: Erkka Näntö 6, Anthony Hellakoski 4, Kenneth Åstrand 3, Sebastian Säkkinen 2, Gheorghe Safronii 2, Tuomas Laitinen 2, Niki Tuominen 1, Heikki Laitinen 1, Jani Kivinen 1, Nikko Kinos 1
BK-46: Oscar Kihlstedt 8, Benjamin Helander 7, Topias Laine 6, Maksym Biegal 5, Andreas Rönnberg 2, Linus Lindberg 2, Tatu Riihimäki 1, Linus Löfgren 1, Albert Lindholm 1, Alex Lignell 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Oscar Kihlstedt BK-46 3
Bogdan Klepa BK-46 2
Andreas Rönnberg BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas Vantaa: Kenneth Åstrand 1 x 2 min, Milos Maksimovic 1 x 2 min, Niki Tuominen 1 x 2 min
BK-46: Alex Lignell 1 x 2 min, Maksym Biegal 1 x 2 min, Oscar Kihlstedt 1 x 2 min, Tatu Riihimäki 1 x 2 min

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Yleisöä: 302

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk