Atlas Vantaa ja BK-46 kärkipään taistossa

SM-liigan keskiviikon ainoa ottelu pelataan Myyrmäessä, kun Atlas Vantaa ja BK-46 iskevät yhteen kärkipään kohtaamisessa.

Atlas Vantaa on edennyt syyskaudella vauhdikkaasti, ja tiliä rasittaa vain tappio Cocksille. BK-46 on puolestaan joutunut antautumaan Cocksin lisäksi Dickenille. Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio tietää, että edessä on tiukka kamppailu.

– BK:lla on hyviä pelaajia joka pelipaikalle. Joukkue pyrkii pelaamaan ’vanhan hyvän ajan BK-käsistä’, jossa kontraukset ja nopea pelitempo ovat olennaisia elementtejä, Kallio toteaa Atlas Vantaan verkkosivuilla.

Siksi Kallio painottaakin omien suojattiensa pelissä malttia ja kurinalaisuutta hyökkäyspelissä, jotta BK ei pääsisi käyttämään vahvuuksiaan ilmaisilla irtopalloilla.

BK-46 otti kauden neljännen voittonsa edellisessä ottelussa, kun paikallisvastustaja SIF kaatui jännittävien vaiheiden jälkeen yhdellä maalilla. Päävalmentaja Mikael Källman hiukan tukisti omiaan ottelun jälkeen.

– Meillä oli selvä johto ja kadotimme sen ihan suotta. Olimme kärsimättömiä tietyissä tilanteissa ja se kostautui, Källman sanoi Västra Nylandille.

Ottelu Myyrmäen Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk