PIF – HC HIK perjantaina – kumpi avaa pistetilinsä?

SM-liigan viikonloppu alkaa perjantaina Paraisilta, kun vielä nollakerhossa majailevat PIF ja HC HIK kohtaavat toisensa.

Ottelun merkitys on puhtaasti psykologisestikin suuri kummallekin. Kauden avauspisteet antaisivat uskoa tekemiseen jatkon kannalta.

– Tässä ottelussa on kyse paljon muustakin kuin kahdesta sarjapisteestä. Olemme jo kolmesti tällä kaudella olleet lähellä voittoa, ensin cupissa Siuntiota vastaan, sitten kotona Atlasta vastaan ja viimeksi Turussa ÅIFK:ta vastaan kamppailimme tosissaan voitosta.

– Olisi äärimmäisen tärkeää joukkueen itseluottamuksen kannalta saada se voitto alle, sillä uskon että sen jälkeen pisteitä tulee enemmänkin, PIF-valmentaja Boris Dvoršek toteaa Paraisten Kuulutuksissa.

Hyvin samankaltaisin miettein otteluun valmistaudutaan myös hankolaisseuran riveissä.

– Odotan että PIF hakee ensimmäistä voittoa yhtä innokkaasti kuin mekin, he hävisivät lisäksi kaikki liigaottelut viime kaudella. Odotan että halli tulee olemaan enemmän tai vähemmän täynnä, HIK_luotsi Petter Forsström sanoi Västra Nylandille.

– Tämä on tärkeä ottelu sarjataulukon kannalta. Tuskin nähdään mitään hienouksia, vaan jonkinlaista taistelukäsipalloa.

HC HIK:n viivapelaaja Fredrik Karlsson on Piffenin kasvatti ja on edustanut ÅIFK:ta korkeimmalla sarjatasolla jo kaudella 2000–2001.

– Tiesimme ennen kautta että haaste on iso. Eniten harmittaa kuitenkin meidän huono esityksemme ÅIFK:ta vastaan Turussa. Tämä on ehdottomasti ottelu jota olemme odottaneet ja jossa meillä on kaikki mahdollisuudet ottaa kaksi pinnaa, Karlsson sanoo.

Ottelu Paraisilla PUNTissa alkaa perjantaina kello 19.00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Elisa Fanseatilla.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk