Kohti välieriä: GrIFK

GrIFK:n kausi on noudattanut viime kaudelta tuttua linjaa sikäli, että joukkue ponnisti välieriin jälleen alemman jatkosarjan kautta.

Tuttua oli myös Atlas Vantaan kohtaaminen puolivälierissä. Vuosi sitten Grani vei todella tiukan puolivälieräsarjan 3-2, mutta nyt välieräpaikka irtosi puhtaasti voitoin 3-0.

– Pelasimme paremmin kuin Atlas ja menimme suoraan jatkoon. Saimme siitä hyvän pohjan ja parin viikon hyvät treenit lisäksi, päävalmentaja Mikko Koskue kuvaa.

Vastus välierissä on kuitenkin kovin mahdollinen, kun vastaan asettuu hallitseva mestari Cocks. Grani on tälläkin kaudella pystynyt hiukan Cocksia horjuttamaan keskinäisissä kohtaamisissa, mutta ei enempää ainakaan toistaiseksi.

Päävalmentaja Koskue ei lähde maalailemaan mitään harhakuvia edessä olevasta haasteesta.

– En tiedä onko mitään reseptiä Cocksin kaatamiseen, mutta niin kauan kuin kaikki on mahdollista, panemme kaiken likoon. Meidän pitää toki onnistua molemmissa päissä sataprosenttisesti ja jos Cocksilla on vähän huono päivä, niin on meillä mahdollisuus. Pyritään nyt ainakin yksi tai kaksi peliä voittamaan, Koskue linjaa.

– Cocksin voittaminen ei ole helppoa, mutta hyvällä yhteispelillä meillä on kuitenkin mahdollisuus, säestää myös Granin kokenut ruotsalaisvahvistus Patrik Johanson.

Johanson on päässyt kauden edetessä hyvin sinuiksi niin Granin joukkueen kuin SM-liigankin kanssa.

– Näyttää hyvältä, olen päässyt koko ajan paremmin ja paremmin sisään, Johanson toteaa.

Positiiviselle puolelle Grani voi kirjata myös pelaajatilanteen välieräsarjan alla.

– Terveystilanne on niin hyvä kuin se tähän aikaan voi olla, Koskue muotoilee.

Runkosarjassa: 5.
Alemmassa jatkosarjassa: 1.
Puolivälierissä: voitti Atlas Vantaan otteluvoitoin 3-0

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk