Kohti välieriä: Cocks

Kuudetta perättäistä mestaruuttaan metsästävä Cocks on jälleen tällä kaudella ollut käytännössä lyömätön ja lähtee välieriin GrIFK:ta vastaan selkeänä suosikkina.

Cocks on kotimaan kenttien ohella urakoinut niin EHF Cupissa kuin Baltian Liigassakin. Päävalmentaja Gintaras Savukynas on kokonaisuuteen kaikkineen tyytyväinen – ainakin toistaiseksi.

– Tähän saakka kaikki on mennyt ennakkosuunnitelmien mukaan. Toki etenkin viimeiset pari kuukautta ovat olleet raskaita muutamien loukkaantumistenkin myötä, mutta innolla odotamme nyt pudotuspelejä, Savukynas sanoo.

Aivan parhaalla kokoonpanollaan Cocks ei välieriin pääse muun muassa Andrei Novoselovin poissaolon ja Theo Westerlundin paluun pitkittymisen myötä. Toisaalta Cocksilla on laaja rinki ja Savukynasin mukaan kierrättämisessä on omat niksinsä.

– Pelaajat eivät varmasti aina saa toivomaansa peliaikaa, mutta pelaamme kolmessa sarjassa ja vastuuta riittää kaikille, Savukynas vakuuttaa.

Välillä tuota vastuuta tulee melkoisestikin, mutta Cocks ei ole ensi kertaa vastaavassa tilanteessa.

– Otteluruuhkaa toki on, mutta siihen on vuosien aikana jo tottunut, Roni Syrjälä toteaa ja pitää useamman sarjan pelaamista yksinomaan positiivisena.

– Omalta kohdaltakin on edistystä tapahtunut varmasti, se on pitkälti kansainvälisten otteluitten ansiota.

Nyt tähtäin on kuitenkin tiukasti edessä olevassa välieräsarjassa.

– Grani tulee varmasti hyvällä asenteella peliin, joten meidän pitää olla hereillä alusta saakka. uskon kuitenkin että omalla rutiinipelaamisellamme pystymme voittoon. Toivon että kolmessa pelissä pystymme hoitamaan tämän, Syrjälä miettii.

Runkosarjassa: 1.
Ylemmässä jatkosarjassa: 1. (suoraan välieriin)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk