Dickenille tukku jatkosopimuksia

Dicken on solminut 1-2 kauden mittaisia jatkosopimuksia SM-liigan välierien kynnyksellä.

Seuraavat 16 pelaajaa jatkavat seurassa. Maalivahdit Kim Davidson, Mikael Mäkelä, Niclas Kavaleff sekä Patrik Roslander ja kenttäpelaajat Benny Broman, Joacim Broman, Filip Söderlund, Johan Gripenberg, Jukka Kamula, Felix Nilsson, Oskar Monnberg, Anton Rémy, Max Granlund, Robin Granlund, Gusten Montonen sekä Liettualaisvahvistus Tadas Stankevicius ovat vähintään ensi kauden Dickenin sopimuspelaajia.

Neljä maalivahtia ja 12 kenttäpelaajaa on hyvä runko ensi kauden joukkuetta rakennettaessa. Päävalmentaja Björn Monnberg iloitsee sopimusuutisista.

–  Oli erittäin tärkeää saada pelaajasopimukset tehtyä tässä vaiheessa kautta, niin voimme rauhassa keskittyä kevään peleihin.

– Ensi kauteen on myös aikanaan helpompi lähteä, kun varmuudella on mukana sitoutunut nippu tuttuja pelaajia. Joukkue on jälleen vuotta vanhempi ja iskukykyisempi nippu kasassa, ja nuoruuden ja kokemuksen sekoitus on hyvässä tasapainossa, Monnberg sanoo Dickenin verkkosivuilla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk