Kohti välieriä: BK-46

BK-46 lähtee tavoittelemaan finaalipaikkaan välieräsarjassa Dickeniä vastaan. Ennakkoon sarjasta voi povata hyvällä syyllä tasaista.

BK-46:lla on välierissä kotietu, mutta toisaalta kaksikko voitti toisensa vastikään ylemmässä loppusarjassa ristiin nimenomaan vieraskentällä. Suora välieräpaikka joka tapauksessa antoi karjaalaisille mahdollisuuden rakentaa vielä kauden viimeinen kuntopiikki ratkaisuotteluihin.

– Tässä väliaikana painopiste on ollut pelaajien fyysisen kunnon parantamisessa ja nyt on keskitytty vielä taktisiin kuvioihin, BK:n valmennusryhmään kuuluva Timo Oksanen kertoo.

Kakkossija niin runkosarjassa kuin ylemmässä jatkosarjassakin kertoo BK:n hyvästä kaudesta tähän saakka. Pelaajatilannekin on kohentunut, kun esimerkiksi pitkään loukkaantumisen takia sivussa ollut Topias Lainekin on löytämässä parhaan vireensä juuri oikeaan aikaan.

– En ole koskaan aiemmin joutunut niin pitkään olemaan poissa. Alkukausi olikin vähän vaikea pitkän loukkaantumisen jälkeen, mutta vuodenvaihteen jälkeen on suunta ollut ylöspäin ja pelaaminen koko ajan parempaa, Laine kuvaa.

Sekä Oksanen että Laine nostavat vastustaja Dickenin osalta esille saman asian. Maalivahtikaksikko Mikael Mäkelä – Patrik Roslander on joukkueen todellinen kivijalka.

– Jos Dickenin aikoo voittaa, pitää onnistua kaikilla osa-alueilla. Dickenillä on muun muassa hyvä maalivahtipeli, Oksanen sanoo.

– Hankalinta Dickenissä on kaksi tosi kovaa maalivahtia, en ole koskaan nähnyt että molemmat olisivat pelanneet huonosti. Viimeksi Karjaalla vielä Kim Davidsonkin oli maalilla vahva, Laine puolestaan toteaa.

Runkosarjassa: 2.
Ylemmässä jatkosarjassa: 2. (suoraan välieriin)

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk