PIF isännöi SIF:aa perjantaina

Paraisilla taistellaan perjantaina tärkeistä pisteistä, kun SIF saapuu mittamaan kotijoukkue PIF:n virettä joulun alla.

PIF sai kauan kaivatun voiton reilu kuukausi sitten, kun nousijajoukkue HC HIK kukistui kotiyleisön edessä. Samalla vauhdilla kaatui yllättäen vielä HIFK vieraissa, mutta edellisottelussa Dicken pysäytti paraislaisten nousukiidon ainakin hetkeksi.

SIF puolestaan pelasi viimeksi vain pari päivää sitten. Tuloksena oli tappio sarjakärki Cocksille, mutta ottelun alussa siuntiolaiset pitivät vieraitaan tiukilla.

– Kuinka hyökkäyspeli kulki ottelun alussa, sen otamme mukaamme seuraaviin otteluihin, SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman sanoi Västra Nylandissa.

Eroa joukkueilla ei ole sarjataulukossa kuin kolme pistettä SIF:n eduksi, joten jaossa ovat tärkeät pisteet. Syyskuussa Siuntiossa SIF oli joukkueitten kohtaamisessa vahvempi maalein 28-22.

Ottelu Paraisilla käynnistyy perjantaina kello 19.00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä myös Elisan Fanseat-palvelun kautta.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk