Atlas Vantaa haastamaan Cocksia

SM-liigan kärkijoukkue Cocks saa perjantaina vieraakseen tiukasti seuraavista sijoituksista taistelevan Atlas Vantaan.

Cocksilla on takana otteluita tiiviiseen tahtiin Baltian liigan myötä ja viimeksi joukkue pelasi keskiviikkona Siuntiossa. SIF:aa vastaan väsymyksestä ei kuitenkaan näkynyt merkkejä, sillä Cocks jyräsi tasaisen alun jälkeen selkeään voittoon.

Päävalmentaja Gintaras Savukynas on myös päässyt hiukan kierrättämään miehistöään, joten Cocks lienee taas perjantaina täydessä iskussa.

Yli 50 ottelun tappiottomassa putkessa olevan Cocksin kaataminen on Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallion mukaan erittäin vaikea tehtävä, mutta ei täysin mahdoton.

– Mahdollinen se on vain silloin, jos uskoo omiin mahdollisuuksiinsa. Jos ei usko, ei ole mahdollisuuksia, Kallio sanoi Atlas Vantaan verkkosivuilla.

– Lisäksi pitäisi käyttää täysin hyväksi ne tilanteet, joita Cocks mahdollisesti tarjoaa.

Syyskuussa Myyrmäessä vantaalaiset pitivät Cocksia kuitenkin suhteellisen tiukalla, sillä voitto irtosi vain neljän maalin erolla 27-31.

Atlas Vantaa joutuu Riihimäelle ilman kahta kokenutta pelaajaa. Nikko Kinoksella on työeste, ja Heikki Laitinen lepuuttaa vihoittelevaa olkapäätä. Lisäksi sivussa ovat toipilaat Joonas Nokelainen ja Artturi Laaksonen.

Ottelu Riihimäellä alkaa perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk