HIFK isännöi kauden toista Stadin derbya

Kauden toinen Stadin derby pelataan Kallion Urheilutalolla, kun HIFK isännöi Dickeniä perjantaina.

Lähtökohdat otteluun ovat selvät, HIFK vei ensimmäisen derbyn kauden alussa Pirkkolassa lukemin 32-33, ja veivät Stadin herruuden itselleen. Ainoa Dickenin kannalta hyväksyttävä tulos Kalliosta on siis voitto, ja Stadin herruuden palauttaminen Lauttasaareen.

HIFK:n hyvä kauden aloitus on kuitenkin muuttunut syksyn synkeydessä melkoiseen tappioputkeen, ja viiden matsin kuntopuntarissa näkyy pelkkää punaista viidellä peräkkäisellä tappiolla.

Dicken sen sijaan aloitti kautensa ailahdellen, mutta on saanut pelinsä raiteilleen usean hienon voiton myötä, ainoa tahra talvikauden peleistä on katkera maalin tappio Cocksille pari viikkoa sitten.

Joukkueet ovatkin kuntopuntarissa aivan eri päissä. HIFK:n tappioputken vastapainoksi Dickenin tiliä viidessä viime ottelussa rasittaa ainoastaan tuo Cocks-tappio.

Stadin derby sytyttää pelaajat aina, ja matsit ovatkin perinteisesti olleet viihdyttäviä yleisölle, etenkin Urheilutalolla, missä kapea kenttä antaa lisämausteensa peleille.

Perjantaina kentällä nähdään myös juhlallisuuksia, kun HIFK:n juniorijoukkueiden syyskauden parhaat pelaajat palkitaan puoliajalla.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk