Kaimaseurat ÅIFK ja GrIFK vastakkain Turussa

SM-liigan vilkas perjantai-ilta alkaa Turusta, jossa illan ensimmäisessä, puoli tuntia ennen muita otteluita käynnistyvässä ,ottelussa kohtaavat kaimaseurat ÅIFK ja GrIFK.

Kun joukkueet viimeksi kohtasivat syyskuun puolivälissä Luolassa, granilaiset eivät sortuneet pienimmässäkään määrin vieraskoreiluun vaan mankeloivat nuorella ja kapealla kokoonpanolla matkassa olleen vastustajansa peräti 42-15 (20-3).

Kauniaisissa nykyisin pelaava HC Denniksessä Turussa käsipalloilun aloittanut sentteri Paavo Brummer mainitsee tulevasta ottelusta, että Grani lähtee hyvällä itseluottamuksella matkaan.

– Varmasti tulee vaikeampi peli kuin Luolassa, viimeiset pari kertaa meillä on ollut vaikeaa Samppalinnassa, mutta saatiin lauantaina tärkeä voitto alle parin heikomman pelin jälkeen, Brummer sanoo Granin verkkosivuilla.

ÅIFK:n kaudesta osattiin jo etukäteen ennakoida tulevan hankalan, mutta joukkue onnistui runkosarjan avauspuolikkaalla tärkeimmässä, eli voittamaan päävastustajikseen nimetyt PIF:n ja HC HIK:n, kummankin kotonaan. Kilpajuoksu viimeisestä alemman jatkosarjan paikasta käytäneenkin samojen joukkueiden kesken kuin Varsinais-Suomen herruudestakin kisataan.

Granillakin on pelissä paljon panosta, sillä yhteenkään ylimääräiseen pistemenetykseen ei ole varaa jos mielii pelata keväällä ylemmässä jatkosarjassa.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa perjantaina kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk