Cocks varmaan voittoon SIF:sta

Cocks haki keskiviikkona pisteet Siuntiosta varmasti kotijoukkue SIF:n harattua vastaan vajaan jakson verran.

Ottelu alkoi todella vauhdilla ja ensimmäisen viisiminuuttisen aikana nähtiin 10 maalia – viisi kummankin nimiin. Cocks alkoi tämän jälkeen ottaa komentoa, mutta SIF roikkui tuntumassa kunnes Cocks repi tauon alla lisää eroa ja johti ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen jo kahdeksalla maalilla.

Ratkaisunsa ottelu sai pian tauon jälkeen, kun Cocks repäisi johtonsa vajaassa 10 minuutissa jo 15 maaliin. SIF pääsi tämän jälkeen muutamalla maalilla kaventamaan, mutta vierasjohto pysytteli turvallisilla lukemilla koko ajan ja Cocks vei pisteet matkaansa vakuuttavin lukemin.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman totesi suoraan, että lähtökohdat olivat hiukan kuin olisi lähtenyt mopolla moottoritielle.

– Vaikea ottelu meille. Lähtötilanne on että meillä on jokaisella pelaajalla miinus 10 kg verrattuna Cocksiin. On vaikea sanoa mistä johtuu että pelimme näyttää ajoittain niin huonolta. Tämän matsin positiivinen juttu oli hyökkäyspeli ottelun alussa, Hagman mietti.

Cocks-luotsi Gintaras Savukynas oli esitykseen alun jälkeen tyytyväinen.

– Teimme kuten olimme sopineet. Meillä oli ottelu hallussa koko ajan. Alussa oli paljon juoksemista edestakaisin, mutta sitten saimme ottelun haltuun taas.

Vakuuttavimman pelaajan kommentti tittelin vei 12 maalia heittänyt Cocksin Nico Rönnberg, joka antoi tunnustuksen myös vastustajalle.

– Todella hyvä puolustus ja maalivahtipeli. Työskentelimme hienosti taaksepäin ja päästimme vain 23 maalia. Hyökkäyspäässä kurinalaisuus puuttui ja teimme paljon teknisiä virheitä. Siuntio taisteli hyvin, Rönnberg sanaili.

SIF – Cocks 23-39 (13-21)

Maalintekijät
SIF: Ott Varik 5, Sten Maasalu 5, Gustav Svanbäck 3, Albin Järvinen 3, Atte Marjamäki 2, Jan Hagman 2, Carl Weurlander 1, Vincent Voutilainen 1, Elias Nyman 1
Cocks: Nico Rönnberg 12, Roni Syrjälä 6, Davor Basaric 6, Bojan Zupanjac 4, Yury Lukyanchuk 3, Aliaksandr Bachko 3, Viktar Zaitsau 2, Vitalie Nenita 2, Aliaksandr Tsitou 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Nico Rönnberg Cocks 3
Roni Syrjälä Cocks 2
Mika Malassu SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Carl Weurlander 1 x 2 min, Sten Maasalu 2 x 2 min
Cocks: –

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 198

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk