PIF haastamaan Atlas Vantaata

Tiukasti paikasta neljän parhaan joukossa taisteleva Atlas Vantaa saa keskiviikkona vieraakseen otteitaan syksyn edetessä kohentaneen PIF:n.

Vaikka Atlas Vantaa lähtee otteluun selvähkönä suosikkina, osaa joukkue olla varuillaan. Paraislaiset säikäyttivät Atlasta pahanpäiväisesti kotiottelussaan lokakuussa, ja voitto heltisi vantaalaisille lopulta vain 27-26.

Atlas Vantaalla oli Paraisten-vierailulla ilmeisiä asennevaikeuksia, kun ennalta selväksi kaavailtu ottelu menikin tiukaksi taisteluksi.

– Vaikea sanoa, oliko se kiinni asenteesta. Ottelu lähti meiltä hyvin käyntiin, mutta sitten tuli paljon jäähyjä – vissiin toistakymmentä kakkosta – ja peli meni rikkonaiseksi. Lisäksi Mattila torjui erinomaisesti. Se oli kaikkiaan hankala ottelu, mutta onneksi voitimme, Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio sanoi seuran verkkosivuilla.

SM-liigan peränpitäjäkolmikosta Atlas on selviytynyt komeasti ÅIFK:ta ja HIK:ta vastaan, ja samaa Kallio odottaa suojateiltaan myös keskiviikkona.

– On hyvä tilaisuus paikata sitä kuvaa, mikä jäi Paraisten matsista, Kallio sanoi.

Ottelu Myyrmäen Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk