GrIFK ja HC HIK vastakkain

GrIFK ja HC HIK päättävät SM-liigan syksyn osaltaan keskinäisellä kohtaamisellaan Kauniaisissa keskiviikkona.

Tähän astiset 11 ottelua ovat tuottaneet Granille kahdeksan voittoa ja kolme tappiota, jotka kaikki ovat tulleet sarjataulukossa edellään olevia vastaan.

Vedenjakajan voi sanoa olevan tässä vaiheessa oikealla kohdalla sillä siinä missä neljäntenä oleva GrIFK ei ole kyennyt yhdessäkään ottelussa kunnolla haastamaan Cocksia, BK-46:tta tai Dickeniä, ei sillä juurikaan ole isompia vaikeuksia muita vastaan pelatessaan ollut.

HC HIK:lla on puolestaan edelleen avaamatta pistetili ensimmäisellä SM-liigakaudellaan nousun jälkeen.

Keskiviikon haastaja Hangosta on tullut tällä kaudella tutuksi kahdessa vierasottelussa. Suomen Cupissa HIK isännöi Grania syyskuun alussa, jolloin vieraat nostivat hankolaisten tien pystyyn 15-36 voitolla. Kuukautta myöhemmin pelattiin SM-liigan merkeissä ja tuolloin GrIFK haki vieraspisteet lukemin 20-28.

– Olemme hävinneet heille kahdesti tänä vuonna, kerran cupissa ja kerran sarjassa. Cupin kohtaamisessa ei kovin moni asia sujunut, mutta sarjaottelu oli meiltä ihan ok esitys, HC HIK:n Mathias Sandblom kertasi Västra Nylandissa.

Ottelu Kauniaisten Palloiluhallissa alkaa kello 19.00 keskiviikkona.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk