Kärkikamppailu BK-46 – Cocks keskiviikkona

SM-liiga jää tauolle keskiviikon jälkeen ja syksyn päätöskierroksen ehdottomana helmenä nähdään Karjaalla kärkikamppailu BK-46 – Cocks.

Asetelma on sikäli herkullinen, että pelissä on todellakin syksyn herruus. Cocks on pelannut tappioitta tähän saakka ja BK:lla on tilillään kaksi tappiota. Karjaalaiset ovat kuitenkin pelanneet yhden ottelun enemmän ja maaliero on niukasti Cocksia parempi, joten voitolla BK kiilaisi sarjataulukon kärkeen.

BK-46:lla on alla helppo voitto HC HIK:sta. Ottelu ratkesi jo varhaisessa vaiheessa ja BK saattoi lasketella varmaan voittoon. Keskiviikkona asetelma on varmasti erilainen.

– On totta kai erilainen haaste kohdata Cocks ja silloin on pakko pelata täysillä. [HIK:ta vastaan] esityksemme ulottui 60 prosenttiin siitä mihin pystymme, BK:n kokenut Andreas Rönnberg luonnehti Västra Nylandille.

Cocks on Baltian liigan ja EHF Cupin otteluista huolimatta pystynyt keskittymään jokaiseen otteluun hyvin ja Gintaras Savukynasin suojatit ovat pelanneet kaikkineen erittäin vakuuttavan syksyn.

Lokakuun alussa Riihimäellä Cocks vei joukkueitten kauden ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä maalein 34-28.

Kamppailu Karjaalla käynnistyy keskiviikkona kello 19.00. Ottelua voi seurata myös VeikkausTV:ssä suorana lähetyksenä.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk