SIF isännöi Dickeniä

SIF ja Dicken kohtaavat kalenterivuoden viimeisessä SM-liigan ottelussaan keskiviikkona Siuntion Folksam-Areenalla

Siuntiosta riittää Dickenille karvaita pettymyksiä viime keväältä, kun SIF eteni puolivälieräsarjasta välieriin, tiputtaen lauttasaarelaiset otteluvoitoin 3-1. Etenkin viimeinen ottelu oli karvasta kalkkia lauttasaarelaisille, kun kesälomalle lähdettiin maalin tappion saattelemana.

Dicken on pelannut viime aikoina vakuuttavasti, vaikka viimeiset 15 minuuttia perjantain HIFK-pelistä olikin melko heikkoa, ottelun jo ratkettua hyvissä ajoin. Joulutauolle joukkue haluaa ehdottomasti päästä mahdollisimman hyvistä asetelmista, joka varmistuisi voitolla keskiviikkona.

SIF:n kausi on ollut melko mollivoittoinen, voitot ovat tulleet ainoastaan PIF:iä, HIK:iä sekä ÅIFK:ta vastaan ja yksi tasapeli HIFK:ta vastaan on myös kartoittanut pistetiliä. HIFK onkin juuri nyt se joukkue jonka kanssa siuntiolaiset tiukimmin kamppailevat kuudennesta sijasta.

Dicken lähtee kamppailuun suosikkina, eikä tätä peittele myöskään SIF-luotsi Kaj Hagman, vaikka alla onkin selkeä vierasvoitto Paraisilta.

– Tämä on tärkeä ottelu, mutta meillä on kaikki voitettavanamme. Tietysti sitä aina toivoo aikaisia joululahjoja, mutta on selvää että voitto olisi meille bonusta, Hagman sanoi Västra Nylandissa.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Pirkkolassa lokakuun alussa päättyi Dickenin 27-20-voittoon.

Ottelu Folksam Arenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk