GrIFK ja SIF taistelevat tärkeistä pisteistä

GrIFK ja SIF kohtaavat keskiviikkona alemman jatkosarjan ottelussa, jossa pisteet ovat kummallekin äärimmäisen tärkeitä.

GrIFK saa keskiviikon tärkeässä jatkosarjan ottelussaan vastaansa SIF:n Siuntiosta. Viimeksi joukkueiden kohdatessa reilut kolme viikkoa sitten päädyttiin tasapeliin 25-25 ottelussa, josta voittokin oli tarjolla kummallekin. SIF:n Ardo Puna oli tuolloin kentän valtias, hänen juonikkaiden ja tarkkojen heittojensa löydettyä maalin perukoille 10 kertaa.

Viiden voitottoman ottelun kurimuksessa kulkevan Granin viikontakainen huti Turussa tasoitti tilannetta jatkosarjassa sillä HIFK:n haettua samaan aikaan vieraspisteet Siuntiosta ja voitettua tiistaina ÅIFK:n, on kärkikaksikko tasapisteissä, tosin HIFK:lla on ottelu enemmän pelattuna.

Keskiviikon pelille tuo lisäpontta se että vierailla ei enää pahemmin ole varaa pistemenetyksiin, jotta haaveet puolivälieristä säilyvät. Jatkosarjan avauksen kotitappio HIFK:lle oli siuntiolaisille kova kolaus.

– On selvää että olisi ollut helpompaa jos olisimme voittaneet [HIFK:n], mutta niin ei käynyt, SIF-luotsi Kaj Hagman muotoili Västra Nylandille.

– Emme ajattele luovuttavamme, vaan jatkamme taistelua, vakuutti samalla Gustav Svanbäck.

Ottelu Kauniaisissa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk