Atlas Vantaa haastamaan BK-46:tta

Tulevan otteen ylemmän jatkosarjan kakkossijasta ottanut BK-46 saa keskiviikkona vieraakseen neljäntenä olevan Atlas Vantaan.

Atlaksen keskiviikon vastustaja BK-46 on ollut kahdesti ylivoimainen este vantaalaisille tällä kaudella. Tappionumerot 23-34 kotona ja 19-31 vieraissa kertovat tasoerosta – ainakin niissä kamppailuissa.

– Emme päässeet niissä matseissa omalle tasollemme emmekä oikeastaan pystyneet kunnolla haastamaan vastustajia. Viime kerralla alku oli meiltä hyvä, mutta sitten peli jostain syystä lopahti, Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio sanoo seuran verkkosivuilla.

Kallion mainitsema viimekertainen kohtaaminen kuvaa osuvasti Atlaksen koko kautta, kun esitykset ovat otteluitten sisällä heilahdelleet äärimmäisyydestä toiseen.

BK on puolestaan ratkaisupelien lähestyessä päässyt hyvään vireeseen ja haki jatkosarjan alkajaisiksi vierasvoiton Dickenistä runkosarjan lopun voiton jatkeeksi.

– Meillä on aiemmin ollut vaikeuksia pelata heitä vastaan, mutta nyt saimme heistä kaksi hyvää voittoa ja se antaa itseluottamusta, kokenut ja kevättä kohden jälleen vertyvä BK:n Andreas Rönnberg sanoi Västra Nylandille.

Ottelu Karjaalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk