Dicken revanssi mielessä Atlas Vantaan vieraaksi

Atlas Vantaa isännöi lauantaina Dickeniä SM-liigan ottelussa ja joukkueilla on ainakin erinomainen tuntuma toisiinsa.

Atlas hankki Suomen cupin välieräpaikan runsas viikko sitten kukistettuaan Dickenin tiukan taistelun jälkeen 29-28. Nyt joukkueet kohtaavat uudelleen liigaottelussa.

– Dicken tulee varmasti hakemaan revanssia, Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallio sanoo seuran verkkosivuilla.

Tuoreimpien tulosten perusteella joukkueitten lähtöasemat ovat erilaiset. Atlas takkusi pahasti Paraisilla ja sai töin tuskin käännettyä pelin edukseen vain yhdellä maalilla 27-26.

– Paraisilla meillä lähti peli hyvin, mutta sitten ehkä luultiin, että voitto tulee itsestään. Se kostautui. Onneksi saatiin opetus kauden tässä vaiheessa. Tosin on sanottava, että Piffen pelasi hyvin, Kallio sanoi.

Dicken puolestaan näytti keskiviikkona osaamisensa SIF:ää vastaan Pirkkolassa. Tauolla kotijoukkue oli tappiolla 12-14, mutta vei toisen puoliskon peräti 15-8, mikä merkitsi loppulukemia 27-20. Toiselle jaksolle marssi täysin erilainen lauttasaarelaisryhmä, mitä vielä tällä kaudella ei olla nähty. Kommunikaatio oli täysin uudella tasolla, ja puolustus oli todella laadukas, siihen kun lisätään vielä Patrik Roslanderin huippupeli maalissa, oli lopputuloskin sen mukainen.

Edellisessä Dicken-ottelussa Atlaksen otteet heilahtelivat voitosta huolimatta välillä sinne tänne.

– Ainahan on parannettavaa. Tärkeää on nyt saada intensiteetti pidettyä yhtämittaisesti pitempään, Kallio sanoi.

Ottelu Myyrmäen Urheilutalossa alkaa lauantaina klo 15.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk