ÅIFK ja HC HIK avauspisteiden haussa

ÅIFK:n miehet kohtaavat lauantaina sarjatulokas HC HIK:n Samppalinnassa. Molemmat joukkueet taistelevat kauden ensimmäisestä liigavoitosta.

HC HIK:n kausi on lähtenyt käyntiin kolmella tappiolla. Vajaa kuukausi sitten Atlas rökitti Hangon ylpeyttä luvuin 20-39 ja Karjaalla BK-46 jatkoi ottamalla Raaseporin valtikan luvuin 40-14. Viime viikolla HC HIK taisteli GrIFK:n kanssa lopputuloksena siedettävä 20-29 tappio.

Turkuun hankolaiset matkaavat vakaana aikomuksenaan saada pistetili auki.

– On ihan selvää, että olemme tehneet töitä Turun ottelu ajatuksissa ja se on hyvä mahdollisuus ottaa pisteitä., HIK-luotsi Petter Forsström sanoi Västra Nylandille.

ÅIFK:n miehet pelasivat viime viikolla tasaisen ottelun HIFK:ia vastaan, mutta kolme viikkoa sitten miehet kokivat Kauniaisten luolassa GrIFK:ia vastaan murskatappion luvuin 42-15. Molempien joukkueiden kauden ensimmäiset kolme ottelua ovat olleet hyvin samanlaisia ja tämä ennakoi kovaa, tasaista ja räväkkää ottelua lauantaina.

– ÅIFK ei kuitenkaan ole huono joukkue ja heidän tilanteensa muistuttaa omaamme. Heillä on nuori joukkue, Forrströmkin toteaa.

Miesten pelin jälkeen naiset kohtaavat Dickenin ja ennen naisten peliä ÅIFK kunnioittaa kahta suurta käsipalloilijaa jäädyttämällä kaksi pelinumeroa Samppalinnassa. Miesten ottelun lipulla pääsee myös naisten peliin.

ÅIFK – HC HIK Samppalinnassa lauantaina 7.10. kello 14.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk