BK-46 isännöi PIF:aa

BK-46 saa lauantaina vieraakseen PIF:n ja kotijoukkue lähtee otteluun ennakkoon selkeähkönä suosikkina.

BK kärsi kauden ensimmäisen pistemenetyksensä edellisottelussaan Cocksin vieraana, mutta piti hallitsevaa mestaria kuitenkin suhteellisen tiukalla.

– Se oli meiltä pelillisesti paras esitys tällä kaudella tähän mennessä, BK-luotsi Mikael Källman totesi Västra Nylandille.

– Me emme ole vielä valmiita näin aikaisessa vaiheessa kautta. Puolustuksessa asenne oli hyvä, mutta kommunikaation pitää parantua jatkossa. Hyökkäyssuuntaan arvosana oli hyvä, mutta viimeinen silaus puuttuu vielä.

Vieraaksi saapuva PIF on vielä pisteittä, mutta osoitti yllätysvalmiutensa viimeksi Atlas Vantaata vastaan kaatumalla vasta viime sekunnin osumalla. Parannettavaa paraislaisillakin vielä on.

– Jostain syystä pelasimme huonosti jaksojen aluissa. En tiedä johtuuko se hermoilusta vai mistä, totesi PIF-veskari Markus Mattila Paraisten Kuulumisille.

BK-46:lta oli viimeksi sivussa reisivaivoista kärsivä Topias Laine.

– Kumpikin takareisi on vaivannut jonkin aikaa, joten emme halunneet ottaa mitään riskejä hänen suhteensa, Källman selvitti.

Ottelu SISU Arenalla alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk