Dicken ja HIFK ratkaisevassa puolivälierässä

Stadin derby Dickenin ja HIFK:n välillä SM-liigan puolivälierissä on osoittautunut todelliseksi jännitysnäytelmäksi, jonka ratkaiseva viides osa on edessä torstaina.

Joukkueet ovat voittaneet toisensa vuoronperään ja kaikki ottelut – kuten runkosarjassakin ovat päättyneet vierasvoittoihin.

Huikea sarja päättyy näin ollen varmuudella torstaina, kun ratkaiseva viiden ottelu pelataan Pirkkolassa. Mitään suuria tekoja tässä vaiheessa ei enää ole tehtävissä, vaan se joukkue joka voittoa janoaa enemmän, tulee viemään sarjan. Molemmat ovat rättiväsyneitä, mutta se joka löytää pienenkin lisävirran ansaitsee kaudelleen jatkoa semifinaalien merkeissä.

– Heidän [HIFK] selkärankansa on tuskin katkennut tämän jälkeen, Dicken-maalivahti Mikael Mäkelä totesi Yle Sportenille tiistain voiton jälkeen.

– Heillä on taitavia pelaajia, jotka pystyvät maalintekoon ja pitää myös muistaa, että sarjan katkaiseminen on aina vaikeaa.

Mäkelä uskoo kuitenkin vakaasti, että torstaina nähdään sarjan ensimmäinen kotivoitto.

– Tilanne ryhmässämme ei ole paras mahdollinen loukkaantumisten vuoksi, mutta meillä on usko siihen että voimme hoitaa tämän. Otamme mukaamme asenteen [tiistailta] ja sitten vain pelaamme palloa vielä varmemmin eteenpäin.

Ottelu Pirkkolassa alkaa torstaina kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk