Atlas Vantaa ja GrIFK taistelussa nelossijasta

Atlas Vantaan ja GrIFK:n kohtaamisessa lauantaina Myyrmäessä on panoksia riittämiin, kun ottelussa pitkälle ratkaistaan viimeinen ylemmän jatkosarjan paikka.

Otteluun lähdetään tilanteesta, jossa GrIFK on kiinni neljännessä sijassa, mutta vain pisteen Atlasta edellä. Kun kyseessä on runkosarjan toiseksi viimeisen kierroksen kamppailu, panokset jatkosarjapaikkojen suhteen ovat todella suuret.

Atlas-valmentaja Toni Kalliolle isointa päänvaivaa viime viikonlopun jälkeen on aiheuttanut maajoukkuemies Anthony Hellakosken harmittava loukkaantuminen. Mies sai alavartalovamman harmittomassa tilanteessa viime viikonlopun BK-46-ottelussa. Nyt joukkueen yhteispelaamisen tulee nousta uudelle tasolle, paikkaajan löytäminen varmasti onnistuu yhtenäisellä joukkue-esityksellä.

Joukkueiden aiempi kauden kohtaaminen päättyi kaksijakoisen ottelun jälkeen GrIFK:n voittoon lukemin 30-27 (13-15). Atlas puolustus itselleen vahvasti johdon avausjaksolla, mutta kotijoukkueen muutettua taktiikkaansa toiselle jaksolle, sai GrIFK kairattua itselleen pisteet. Myös Suomen Cupin välierässä GrIFK osoittautui paremmaksi lukemin 27-23.

Ottelu Myyrmäen Urheilutalolla alkaa lauantaina kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk