Runkosarjan viimeistä edellinen kierros SM-liigassa edessä

Miesten SM-liigan runkosarja lähestyy huipennustaan ja viimeistä edellinen ottelukierros alkaa lauantaina 10.2. neljällä ottelulla. Kierroksen viides ottelu PIF-Cocks pelataan maanantaina 12.2.

Cocks on jo varmistanut runkosarjan voiton ja HC HIK tulee puolestaan jäämään runkosarjassa peränpitäjäksi. Panoksia riittää kuitenkin runsaasti, sillä runkosarjan päätöskierroksilla taistellaan paitsi sijoituksista myös lähtöpisteistä jatkosarjoihin.

Runkosarjan sijoille 1. – 4. sijoittuneet joukkueet jatkavat ylemmässä jatkosarjassa ja sijoille 5. – 8. sijoittuneet alemmassa jatkosarjassa. Molemmissa jatkosarjoissa joukkueitten keskinäiset runkosarjaottelut lasketaan mukaan lähtöpisteisiin.

Lauantain otteluissa kenties suurin mielenkiinto ennakkoon kohdistuu Myyrmäkeen, jossa pisteen välein sijoilla 5. ja 4. olevat Atlas Vantaa ja GrIFK taistelevat viimeisestä ylemmän jatkosarjan paikasta.

Panoksia riittää myös ottelussa SIF – ÅIFK, jossa pelissä on alemman jatkosarjan paikat PIF:n vaaniessa vielä iskuetäisyydellä kaksikon takana 9. sijalla.

SM-liigan runkosarjan viimeistä edellinen kierros:
10.02.18 15:00 Myyrmäen Urheilutalo Atlas Vantaa – GrIFK
10.02.18 16:00 Helsingin Urheilutalo HIFK – BK-46
10.02.18 16:15 Pirkkolan Palloiluhalli Dicken – HC HIK
10.02.18 19:15 Folksam Arena SIF – ÅIFK
12.02.18 19:00 Paraisten Urheilu- ja Nuorisotalo PIF – Cocks

Otteluennakot yksittäisistä otteluista päivittyvät SM-liigan verkkosivuille aina kutakin ottelua edeltävänä iltana.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk