HIFK isännöi BK-46:tta

HIFK kohtaa runkosarjan viimeisessä kotipelissä Karjaan BK-46:n, joka hakee tärkeitä sarjapisteitä varmistaakseen kakkospaikan liigassa.

Kotijoukkue HIFK jatkaa kautta alemmassa jatkosarjassa, joten pisteiden kannalta lauantain ottelulla ei ole suurta merkitystä, koska pisteet otteluista BK:ta vastaan eivät seuraa mukaan jatkosarjaan. Kääntäen sama tilanne on myös BK:lle, mutta jatkosarjojen kynnyksellä kumpikaan ei varmasti lähde lepsuilemaan.

– Totta kai lähdemme hakemaan voittoa kaikista otteluista, sama koskee myös sinänsä pisteiden valossa merkityksetöntä vierasottelua HIFK:ta vastaan, BK:n päävalmentaja Mikael Källman kiteytti asetelmat Västra Nylandille.

Marraskuussa Karjaalla vietettiin melkoisia maalijuhlia, kun joukkueet latoivat kohtaamisessaan peräti 70 maalia – BK vei tuolloin pisteet maalein 38-32.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa lauantaina kello 16.00. Lauantaina UT:lla nähdään myös mielenkiintoinen esiottelu, kun HIFK Giants ja Atlas FinEst kamppailevat I-divisioonan hopeatilasta kello 13.30 alkaen.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk