SIF tasoitti otteluvoitot Dickeniä vastaan

SIF ja Dicken väänsivät toisessa puolivälierässä pitkään tasaisesti, mutta kotijoukkueen vahva jakso toisella puoliajalla ratkaisi voiton.

Avausjakso eteni kauttaaltaan tasaisena, joskin kotijoukkue SIF oli niukasti niskan päällä pidemmät jaksot. Parhaimmillaan SIF johti kolmella maalilla, mutta Dicken puristi eron kiinni ja taukoa Folksam Arenalla vietettiin tasanumeroissa.

Toisen jakson alku jatkoi samalla kaavalla: SIF oli pienessä etulyöntiasemassa, mutta Dicken pysyi aivan tuntumassa. Pitkä pätkä jakson puolivälissä pelattiin maaleitta ja viimeisen kymmenminuuttisen alkuun SIF meni kolmen maalin johtoon. Maali maalilta ero kasvoi, kun Dickenin maalinteko jumitti pahasti. Kun vieraat viimein pääsivät taas maalin makuun, oli SIF käytännössä jo karannut ja eteni voittoon.

SIF-valmentaja Kaj Hagman oli kokonaisuuteen tyytyväinen ja peli kulki suunnitelmien mukaan.

– Saimme puolustuksen toimimaan. Käytimme tänään hieman useampaa pelaajaa jolloin jaksoimme paremmin loppuun asti, Hagman vertasi avausotteluun.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg ei lähtenyt tappiota selittelemään.

– Taas tiukka ottelu. Emme tänään onnistuneet kuten olisimme halunneet, Monnberg kuittasi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelun vienyt SIF:n Ian Martin kiitteli koko joukkuetta ja erityisesti maalivahti Rony Levéniä.

–  Koko ottelun ajan hyvää puolustuspeliä. Rony viimeisenä lukkona oli todella hyvä. Hyökkäyspäässä onnistuimme hyvin heidän 5-1-puolustusta vastaan. Loistava yleisö kannusti meitä läpi koko ottelun, Martin ylisti yli 500-päistä kotiyleisöä.

2. puolivälierä:
SIF – Dicken 24-20 (12-12)
Otteluvoitot 1-1.

Maalintekijät
SIF: Martin Ian 6, Westerlund Theo 5, Puna Ardo 5, Svanbäck Gustav 3, Hagman Jan 3, Voutilainen Vincent 1, Tibar Taavi 1
Dicken: Broman Joacim 7, Rémy Anton 4, Broman Benny 4, Granlund Max 3, Söderlund Filip 2

LähiTapiola-tähtipelaajat
Martin Ian, SIF 3
Leven Rony, SIF 2
Broman Joacim, Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Marjamäki Atte 1 x 2 min, Martin Ian 1 x 2 min, Svanbäck Gustav 1 x 2 min
Dicken: Kamula Jukka 1 x 2 min, Noodla Valdar 1 x 2 min

Erotuomarit: Korja Miro – Metsämäki Christopher

Yleisöä: 512

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk