SIF isännöi Dickeniä toisessa puolivälieräkohtaamisessa

SIF ja Dicken pelaavat keskiviikkona Siuntion Folksam Arenalla toisen ottelunsa tiukaksi ennakoidussa puolivälieräsarjassa.

Ensimmäinen ottelu päättyi Dickenin kahden maalin voittoon Pirkkolassa sunnuntaina. SIF johti pitkään ottelua mutta Dickenin kiri riitti ja piti lopun draamankin jälkeen. Näin ollen Dickenin on hieman helpompi lähteä vieraspeliin keskiviikkona Siuntioon, jossa isännillä on lähestulkoon pakkovoiton paikka.

Panokset näkyvät varmasti keskiviikon pelissä, eikä ottelusta kannata odottaa mitään muuta kuin erittäin tiukkaa vääntöä. SIF:n akilleen kantapää lienee pelin hallinnan pitäminen, mikäli siuntiolaisnipun päästää hurmioon, ovat he erittäin hankala vastus, kuten jo sunnuntaina nähtiinkin.

– Pelillisesti se [ensimmäinen ottelu] oli ihan ok, mutta emme pysty pitämään samaa tasoa koko aikaa, SIF-luotsi Kaj Hagman miettikin Västra Nylandin mukaan.

SIF osoitti avausottelussa pystyvänsä puristamaan Dickenin ahtaalle ja jos sama vire jatkuu keskiviikkona kotona, siuntiolaisilla on kaikki mahdollisuudet tasoittaa ottelusarja.

– Samalla ei kuitenkaan ole mitään järkeä enää tässä tilanteessa sellaisia sanoja kuin ”jos” tai ”ehkä”. Meidän pitää voittaa keskiviikkona, mitään muuta vaihtoehtoa ei ole, Hagman naulaa.

Tärkeimpänä tehtävänä Dickenillä on pitää SIF:n takamieskolmikko Ian Martin, Ardo Puna jaTheo Westerlund aisoissa, ja huolellinen viimeistely hyökkäyspäässä, sillä Roni Leven torjuu kaikki vähänkin heikommat heitot suurella todennäköisyydellä. Dickenin on myös saatava hieman lisää leveyttä hyökkäysten päätöksiin, edellisessä ottelussa suurimman vastuun kantoi Joacim Broman yhdessä Max Granlundin kanssa.

Kamppailu Folksam Arenalla käynnistyy keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk