GrIFK hakee kotonaan avausvoittoa Atlas Vantaasta

Atlas Vantaa otti makean voiton 27-25 GrIFK:sta puolivälierien avauksessa sunnuntaina. Keskiviikkona on edessä toinen kohtaaminen Kauniaisten luolassa.

Granin kotihalli on ollut vantaalaisille hankala pelipaikka. Liigakauden avaus syyskuussa toi kuitenkin uuden luvun seurojenväliseen kamppailuun. Tasapelillä Atlas otti luolasta ensimmäisen pisteensä. Kun Atlas on kukistanut Granin kahdesti kotonaan, vantaalaisilla on kenties henkinen yliote ja mahdollisuudet ottaa se kaikkien aikojen ensimmäinen täyspotti luolassa.

Atlaksen ja Granin kauden kolme tähänastista ottelua ovat tarjonneet monenmoista nähtävää. Tuomas Laitinen on ollut kolmen ottelun näkyvin hahmo. Yhdeksästä mahdollisesta LähiTapiola-tähdestä hän on rohmunnut kahdeksan.

– Toivottavasti hän jatkaa samalla lailla. Silloin meidän on helpompi voittaa otteluita, totesi Atlas Vantaan Sebastian Säkkinen Yle Sportenille.

Toisenlainenkin yhtäläisyys kolmesta ottelusta löytyy. Laitisen näkyvyyden vastapainoksi Granin ykkösmaalitykki Richard Sundberg on loistanut poissaolollaan. Ilmaantuuko hän kentälle keskiviikkona, jää nähtäväksi.

Avausottelu joka tapauksessa näytti, että välieräpaikasta taistellaan todella lujasti.

– Aika hyvin syttyi. Pitää onnistua hyökkäyksessä ja tunteet ovat aika lailla pelissä. Tasaiset ottelut ovat kaikkein parhaita, Säkkinen kuvaili.

Ottelu Kauniaisissa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk