SIF kaatoi GrIFK:n niukasti ensimmäisessä pronssiottelussa

SIF otti pronssikamppailussa niukan edun kaadettuaan ensimmäisessä osassa kotonaan keskiviikkona GrIFK:n niukasti kahden maalin erolla.

SIF:n terävän alun jälkeen GrIFK otti hienoisen otteen pelistä ja piti johtoa hallussaan 20 peliminuuttiin saakka. Numeroista 9-11 SIF käänsi tilanteen kuitenkin edukseen 15-11, mutta avausjakson lopun tuli puolestaan Grani vahvasti ja tilanne tauolla oli tasan.

Toisella jaksolla Grani ei johtanut ottelua kertaakaan, mutta SIF:n johtokaan ei jakson alun jälkeen käynyt yli kahdessa maalissa. Vielä viimeisellä kahdelle minuutille lähdettiin tasatilanteessa, mutta SIF venytti sen verran lopussa, että hankki itselleen pienen edun ennen perjantaista toista kohtaamista Kauniaisissa.

SIF-valmentaja Kaj Hagman näki parantamisen varaakin, mutta pelissä oli hyviäkin elementtejä etenkin loppua kohden.

– Ei todellakaan parasta peliämme, mutta kun saimme puolutustuspelin toimimaan ja sitä kautta pääsimme vastaiskuihin, kaikki näytti ihan hyvältä. Meidän pitää johtoasemassa pelata huolellisemmin perjantaina eikä ottaa tyhmiä ratkaisuja, Hagman pohti.

Mikko Koskue Granin penkin päässä kiitteli kummankin joukkueen taistelua ja näki lopputuloksen kokonaiskuvan kannalta kuitenkin kohtuullisena.

– Kovaa vääntöä kuten kuuluukin. Ei parasta peliä meiltä mutta kuitenkin ihan hyvät lähtöasetelmat perjantain peliin.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasi SIF-maalivahti Rony Léven, joka muistutti kaiken olevan vielä täysin auki.

– Kahden maalin johtoasema ei ole mitään joten käytännössä aloitamme tasatilanteesta. Perjantaina pitää voittaa, mutta hankala paikka ja hankala peli, Léven arvioi tulevaa ratkaisuottelua.

1. pronssiottelu:
SIF – GrIFK 27-25 (15-15)
Pronssi ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella.

Maalintekijät
SIF: Hagman Jan 9, Martin Ian 5, Puna Ardo 4, Westerlund Theo 3, Voutilainen Vincent 2, Tibar Taavi 2, Svanbäck Gustav 2
GrIFK: Brummer Paavo 5, Sundberg Richard 4, Toomla Sten 3, Koljonen Miro 3, Forss Fredrik 3, Silfver Sami 2, Hammarberg Wilhelm 2, Von Numers Alexander 1, Lång Patrik 1, Berg Jonathan 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Leven Rony, SIF 3
Pakarinen Atte, GrIFK 2
Hagman Jan, SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Hagman Jan 1 x 2 min, Tibar Taavi 1 x 2 min
GrIFK: Koljonen Miro 1 x 2 min, Lång Alexander 1 x 2 min, Sjöblom Peik 1 x 2 min, Sundberg Richard 2 x 2 min

Erotuomarit: Helander Jan – Westerlund Christian

Yleisöä: 603

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk