GrIFK ja SIF ratkaisevat pronssin kohtalon

GrIFK:n ja SIF:n kausi SM-liigassa päättyy perjantaina, kun kaksikko kohtaa Kauniaisissa ratkaisevassa toisessa pronssiottelussa.

SIF otti kauden ensimmäisen voittonsa GrIFK:sta ensimmäisessä pronssiottelussa, kun kauniaislaiset kaatuivat Folksam Arenalla niukasti maalein 27-25. SIF:lla on siis perjantaina numerollisesti pieni etu, mutta toisaalta Grani pääsee pelaamaan ratkaisevan osan kotikentällään.

Kumpikaan valmentaja ei ennakkoon lähdekään veikkaamaan muuta kuin tiukkaa taistelua mitaleista.

– Tämä on tietysti täysin avoinna. Käytännössä aloitamme uudestaan 0-0:sta, SIF-luotsi Kaj Hagman muotoili Västra Nylandille.

– Mitään ei ole vielä ratkaistu, kaikki on auki, Granin päävalmentaja Mikko Koskue säesti.

Kummallakin joukkueella on alla tappio välierissä, mutta pronssikin varmasti maistuisi molempien ponnistettua tähän tilanteeseen alemman jatkosarjan kautta.

– Se [pronssi] kiinnostaa varmasti molempia joukkueita. Keskiviikkona emme missään nimessä pelanneet parasta peliämme, mutta psykologisesti oli tärkeää että pystyimme voittamaan GrIFK:n, Hagman sanoi.

Kaikki pannaan peliin perjantaina myös granilaisleirissä.

– Kausi on ollut pitkä ja se näkyy monissa pelaajissa, jotka ovat väsyneitä. Nyt on kuitenkin kyse yhdestä ottelusta ja siihen me jaksamme takuulla vielä motivoida itsemme, Koskue vakuuttaa.

Ottelu Kauniaisissa alkaa perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk