Toni Kallio palaa Atlas Vantaan päävalmentajaksi

Toni Kallio, 44, seuraa Johan Nybergiä käsipalloilun SM-liigassa pelaavan Atlas Vantaan päävalmentajana. Kallio allekirjoitti seuran kanssa sopimuksen mallia 2+1 vuotta.

Kallio on perin tuttu mies vantaalaisille. Keväällä 2010 Atlas sai Kallion johdolla historiansa toiset mitalit, pronssiset. Neljänteen sijaan päättyneen seuraavan kauden jälkeen yhteistyö päättyi ja Kallio siirtyi Cocksiin.

– Periaatteessa kolmevuotisella sopimuksella pyrimme pitkäjänteiseen työhön. Edustusjoukkueen valmennustyön ohella on tarkoitus kiinnittää huomiota lupaavimpiin A- ja B-junioreihin ja pyrkiä rakentamaan heille mahdollisuus päästä liigaan, Kallio sanoi.

Atlas Vantaan GM Sanna Eilola luonnehti Kallion sopimusta ”uuden ajan aluksi” viitaten sen kestoon.

– Löysimme keskusteluissa yhteisen sävelen. Kallio on sitoutunut seuraan tavoitteisiin, Eilola sanoi.

Liigassa kuudenneksi sijoittuneen Atlas Vantaan pelaajat ovat Kalliolle jotakuinkin tuttuja.

– Osa heistä oli viime valmennuskaudellani nuoria. On mielenkiintoista nähdä nyt läheltä, miten he ovat kehittyneet pelaajina ja ihmisinä.

Viime vuodet Kallio valmensi HIFK:ta. Työsuhde päättyi viime marraskuussa, ja tammikuussa hän otti pestin liigajumboksi jääneen Piffenin luotsina.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk