SIF ja GrIFK ensimmäisessä pronssiottelussa keskiviikkona

SM-liigan pronssimitalit ratkaistaan tuttuun tapaan kahden ottelun yhteistuloksella. Taistelu pronssista alkaa keskiviikkona, kun SIF isännöi ensimmäisessä kohtaamisessa GrIFK:ta.

GrIFK:n kohtaaminen pronssipeleissä on kova haaste, onhan joukkue ollut SIF:lle ylitsepääsemätön haaste tällä kaudella. Runkosarjassa tappiolukemat olivat vieraissa 29-22 ja kotona 24-29. Sarjan päätteeksi GrIFK sijoittui viidenneksi 24 pisteellä SIF:n jäätyä kuudenneksi 17 pisteellä. Alemmassa loppusarjassa SIF hävisi GrIFK:lle kotona 24-28 ja vieraissa peräti 35-25.

– Runkosarjassa ottelut GrIFK:ta vastaan olivat tasaisia, SIF-luotsi Kaj Hagman kuitenkin muistuttaa Västra Nylandissa.

Tiukan puolivälieräsarjansa Atlasta vastaan GrIFK vei lopulta 3-2, SIF vei sarjansa 3-1 Dickeniä vastaan. Välierissä GrIFK hävisi BK:lle 0-3, kaksi viimeistä ottelua tosin vasta tiukan taistelun jälkeen, kummankin vain kahdella maalilla. SIF puolestaan hävisi oman sarjansa selkeämmin 0-3 Cocksille.

– Nyt kyse on siitä että löydämme oman pelimme jälleen ja jos peli näyttää siltä kuin Dickeniä vastaan puolivälierissä, kaikki on mahdollista, Hagman uskoo.

– Odotan kahta kovaa ottelua, mutta uskon että otamme mitalin, juuri jatkosopimuksen SIF:n kanssa solminut maalivahti Rony Léven säestää.

Ensimmäinen ottelu pelataan Siuntiossa keskiviikkona 26.4. kello 18.30, toinen Kauniaisissa perjantaina 28.4. kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk