Léven ja Järvinen jatkavat SIF:ssa

SIF on solminut jatkosopimuksen maalivahti Rony Léveninin ja viivapelaaja Albin Järvisen kanssa.

Léven on lunastanut paikkansa siuntiolaisyleisön sydämissä peräänantamattomalla taisteluilmeellään. Mies on torjunnoillaan useasti luonut joukkueelleen mahdollisuuden voittaa, tuoreimpana esimerkkinä neljännesvälierät Dickeniä vastaan. Lévenin otteet on pantu merkille myös maajoukkuevalmentajan toimesta ja siksi siuntiolaismaalivahti on kutsuttu mukaan toukokuun alun maajoukkueleiritykseen.

Nuorten maaotteluita Lévenillä on tilillään 18, vuonna 2016 hän pelasi kaksi miesten maaottelua. Lévenin asenteesta kertoo jotain se että vaikka nenä olisi ns. poskella tai polvi taipunut väärään suuntaan, on paluu tolppien väliin aina päällimmäisenä mielessä. Joku viisas on sanonut että maalivahti on joukkueen tärkein pelaaja ja se henkilöityy kaikessa totuudessaan juuri Rony Léveniin.

– ”Rontsa” nauttii joukkueessa todella suurta arvostusta ja luottamusta, siksi tieto hänen jatkamisestaan on myös muille pelaajille hieno uutinen! kommentoi asiaa manageri Niclas Karlsson SIF:n verkkosivuilla tyytyväisenä neuvottelujen päätteeksi.

Järvinen puolestaan on kuulunut SIF:n miesten joukkueeseen reilun parin vuoden ajan ja on tuona aikana kehittynyt huimasti. Nyt tuo kehitys voi jatkua tutussa ympäristössä.

Albin on vahva ja isokokoinen (191/98) viivapelaaja joka osa myös puolustaa. Hänen asenteensa urheiluun ja harjoitteluun on esimerkillinen, halu ja kyky omaksua uusia asioita on valtava. Järvinen on loistava joukkuepelaaja ja hänen suosionsa joukkueessa perustuu, pelillisten ansioiden lisäksi, sanavalmiuteen ja hyvään huumorintajuun. Hän on pelannut seitsemän nuorten maaottelua. Yksi seikka jonka Albinissa voisi korjata, on nimen harmittava kirjoitus”virhe”. ”Albert” sen oikeastaan pitäisi olla… 😉

– Todella hyvä ja kehityskelpoinen kaveri, väitän että hän on ”koppipelaajana” ihan ehdotonta huippua, kehuu manageri Karlsson.

Avainsanat:

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk