SIF juhli paikallispelin voittoa

Kuten ennakkoon ounasteltiin, niin Västnylandsderby oli tiukka ja kuuma. Lopulta SIF pääsi juhlimaan paikallisherruutta 32-28 (13-11)-voitolla.

BK-46 sai napattua jakson puolivälissä muutaman maalin eron nopeista hyökkäyksistä. SIF ei kuitenkaan pienestä tappioasemasta hätkähtänyt, vaan nousi johtoon Theo Westerlundin maaleilla rinnalle ja ohi. Molemmat maalivahdit pelasivat vahvasti ja ensimmäinen puoliaika jäi vähämaaliseksi. Tauolle mentiin SIF:n 13-11-johdossa.

Toisen puoliajan alussa SIF venytti johtonsa nopeasti kolmeen, mutta BK-46 iski kolmasti peräkkäin ja nousi tasoihin. SIF-valmentaja Kaj Hagman otti aikalisän ja kotijoukkue pääsi sen jälkeen parilla maalilla jälleen niskan päälle. Karjaalaiset kuitenkin hivuttautuivat tasoihin, muttei päässyt missään vaiheessa ohi. SIF koki takaiskun jakson puolivälissä, kun Theo Westerlund sai kolme ulosajoa nopeaan tahtiin, mutta se ei sekoittanut joukkueen pasmoja. SIF käytti omat maalipaikkansa hyväkseen ja samaan aikaan Rony Leven torjui SIF:n maalilla karjaalaisten yritykset tehottomiksi. SIF korjasi lopulta tärkeän voiton lukemin 32-28.

SIF-valmentaja Kaj Hagman hehkutti joukkueen peliä ottelun jälkeen.

– Pojat pelasivat kauden parhaimman ottelunsa. Pystyimme pitämään tason yllä läpi koko ottelun ja se on edellytys kärkijoukkueiden voittamiseen. Hieno voitto.

Yksi SIF:n voiton takuumiehistä oli erinomaisesti torjunut Leven. Hän yhtyi Hagmanin arvioon ottelusta.

– BK on aina kiva voittaa. Pelattiin kauden paras peli. Ei ollut 15 sekunnin hyökkäyksiä vaan jaksettiin jauhaa kunnes paikka tuli. Vielä on paljon voitettavaa, tämä oli vasta yksi peli. Keskiviikkona on seuraava peli, tästä on hyvä jatkaa, Leven mietti.

BK-46:n päävalmentaja Teddy Nordling myönsi SIF:n olleen ratkaisuhetkillä terävämpi.

– Siuntio oli tänään kovan paikan tullen kovempi. Emme päässeet omalle tasolle, vaan peli aaltoili liikaa. Olemme kyllä parempia kuin tämä. Tahto ratkaisi tänään ja Siuntio tahtoi enemmän.

SIF-BK-46 32-28 (13-11)

Maalintekijät
SIF: Westerlund Theo 8, Hagman Jan 7, Martin Ian 4, Voutilainen Vincent 3, Tibar Taavi 3, Svanbäck Gustav 2, Rehnberg Albert 2, Järvinen Albin 2, Marjamäki Atte 1
BK-46: Rönnberg Andreas 7, Lindholm Albert 5, Kihlstedt Oscar 5, Weber Ben 4, Sjöman Linus 2, Lindberg Linus 2, Westerlund Victor 1, Lignell Alex 1, Dahlberg Kenneth 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Leven Rony SIF 3
Westerlund Theo SIF 2
Rönnberg Andreas BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Rehnberg Albert 2 x 2 min, Westerlund Theo 3 x 2 min
BK-46: Kihlstedt Oscar 1 x 2 min, Weber Ben 2 x 2 min, Westerlund Victor 1 x 2 min

Erotuomarit: Nygren Magnus Muri (Nor) – Daviknes Borge Andres (Nor)

Yleisöä: 512

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk