Sarjataulukon ääripäät vastakkain Paraisilla

Sarjataulukon pohjalla majaileva PIF saa tiistaina kovan haasteen, kun pistemenetyksittä kärjessä porskuttava Cocks saapuu Paraisille.

PIF kärsi kevään alkajaisiksi selkeän tappion Dickenin vieraana, mutta on kotihallissaan ollut pirteämpi. Nyt vastus on kuitenkin kovinta mahdollista luokkaa.

Cocks avasi kevään jo viime viikolla, sillä joukkue pelasi viikonloppuna kovatasoisen Riihimäki Cupin, jossa irtosi kolme voittoa kovan luokan vastustajista. Hiukan tiukka rupeama saattaa joka tapauksessa riihimäkeläisten jaloissa painaa.

Viikonlopun turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittu Teemu Tamminen oli syystäkin tyytyväinen kolmen komean voiton jälkeen ja tuntuu saaneen vain lisää virtaa. Vastikään vuoden 2016 käsipalloilijaksi Suomessa valittu Tamminen rankkasi turnausvoiton omassa arvoasteikossaan todella korkealle.

– Hemmetin kiva turnaus! Huippujoukkueita ja huippupelaajia vastassa. Mielestäni tämä oli tasokkain turnaus, johon olemme koskaan Cocksin kanssa osallistuneet, Tamminen arvioi Cocksin verkkosivuilla.

– Onnistuimme loistavasti joukkueena. Moni muukin pelasi aivan fantastisesti, en vain minä. Sunnuntaina oltiin jo väsyneitä, mutta pystyimme silti ottamaan hienon voiton.

Lokakuussa Riihimäellä Cocks kaatoi PIF:n murskaavasti 37-12.

Ottelu Paraisilla vihelletään käyntiin tiistaina kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk