Dicken ja GrIFK taistelevat tärkeistä pisteistä

SM-liigan sarjataulukon kärkipäässä haetaan asetelmia toden teolla tiistaina Dickenin ja GrIFK:n kohtaamisessa.

Dickenin ja Granin – tai Westin – keskinäiset ottelut ovat jo vuosia tarjonneet yleisölleen huikeita hetkiä, kun nämä tasavahvaa joukkuetta ovat kohdanneet. Kaikki muistavat ikimuistoiset playoff-sarjat viime ja sitä edellisellä kaudella, kun useampi ottelu vietiin aina jatkoajoille asti. Vaikka Dicken veikin kauden ensimmäisen kohtaamisen Kauniaisten luolassa lukemin 20-23, ei tiistain ottelulle voida asettaa ennakkosuosikkia, niin tasavahvoja joukkueet ovat.

Sarjataulukossa Dicken on tällä hetkellä kakkosena 19 pisteellä, ja Grani neljäntenä, kuitenkin vain kaksi pistettä lauttasaarelaisia perässä.

Molemmat joukkueet saivat viikonloppuna kevään avauksessa ohtuullisen helpot vastustajat, jolla pitkä pelaamattomuus karistettiin pois hartioilta, joten ottelusta on tasaisuuden lisäksi odotettavissa myös laadukas ja korkeatasoinen. Puolustuspelaaminen ja maalivahtipeli on näissä kohtaamisissa perinteisesti ollut suuri rooli, eikä mitään maalimässäilyä ole nytkään odotettavissa.

Granin tehokkain on tällä kaudella ollut Sten Toomla 56 maalilla, toiseksi tehokkain on Richard Sundberg, joka on kamppaillut pienten loukkaantumisten kanssa pitkin kautta. Dickenin tehokkaimmat ovat nuori Max Granlund ja Benny Broman.

Ottelu on molemmille joukkueille erittäin tärkeä, jos mielitään ylempään jatkosarjaan. Voitto tiistaina toisi Dickenille hieman hajurakoa muihin, kun taas Granin voitto avaisi pelin täydellisesti uudestaan, kärkisijoille on tällä kaudella erittäin kova tunku.

Ottelu Pirkkolassa alkaa tiistaina kello 19.15.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk