Cocks sai urakoida ennen kuin PIF kaatui

Sarjataulukko ei suuria merkinnyt PIF:n ja Cocksin tiistain ottelussa. PIF piti sarjakärkeä ahtaalla pitkään, mutta Cocks jyräsi lopulta väkisin voittoon.

Cocks näytti alussa jo karkaavan ennakko-odotusten mukaisesti omille teilleen, mutta PIF käänsi numerot 1-4:stä 6-4:ään ja osoitti, ettei luovu taistelutta. Cocks nousi tasoihin, mutta kohti taukoa edettiin tasatahtia ja PIF johti maalilla ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen.

Tauon jälkeiset minuutit Cocks vei 4-0 ja otti jälleen otteen haltuunsa. Karkuun PIF ei vieraitaan päästänyt, vaan roikkui sitkeästi tuntumassa. Teemu Tammisen kolme perättäistä osumaa jakson puolivälissä alkoivat kuitenkin kääntää vaakaa lopullisesti Cocksin suuntaan. Mitenkään repeämään numerot eivät päässeet, mutta Cocks otti lopulta pisteet matkaansa varmasti.

PIF-valmentaja  Janne Nordqvist oli moneen asiaan tyytyväinen huolimatta pelin kääntymisestä tappioksi.

– Yllättävän pitkälle pääsimme, mutta ei aivan vielä riittänyt. Kun sovittua taktiikkaa seurataan, niin ei siinä sen enempää tarvita. Totta kai materiaali on kapeampi, mutta tämä oli todellinen joukkuehengen osoitus meiltä, Nordqvist kiitteli.

Cocks-luotsi Gintaras Savukynas näki asenteen ja latauksen kanssa olleen ongelmia.

– Tasainen ottelu oli, vaikutti siltä että meidän pelaajat eivät olleet henkisesti aivan latautuneita. Pelasimme viikonloppuna kovia kansainvälisiä otteluita, ja tämä oli meille hyvä opetus siitä että pitää pystyä pitämään tasoa yllä.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut Cocksin Andrei Novoselov ei paljon positiivista löytänyt.

– Heikko ensimmäinen puoliaika, meiltä huono peli, Novoselov kiteytti.

PIF – Cocks 24-31 (12-11)

Maalintekijät
PIF: Alexandersson Samuel 6, Gestranius Mathias 5, Lunden Fredrik 4, Heliander Elias 3, Fagerlund Sebastian 2, Timgren Felix 1, Kettunen Antti 1, Heinonen Oskar 1, Berndtson Henric 1
Cocks: Tamminen Teemu 5, Safronii Gheorghe 5, Novoselov Andrei 5, Rönnberg Nico 4, Tuominen Jani 3, Oliveira Da Silva Tiago 3, Kovalenko Viktor 3, Syrjälä Roni 1, Sjöman Robin 1, Nenita Vitalie 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Novoselov Andrei, Cocks 3
Sirén Valter, PIF 2
Lunden Fredrik, PIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
PIF: Fagerlund Sebastian 1 x 2 min, Lunden Fredrik 2 x 2 min
Cocks: Sjöman Robin 2 x 2 min, Tamminen Teemu 1 x 2 min

Erotuomarit: Kuri Tapani – Illman Krister

Yleisöä: 156

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk