GrIFK haki arvokkaat pisteet Dickeniltä

Tilanne SM-liigan kärkipään taistelussa Cocksin takana muuttui entistä kiharaisemmaksi GrIFK:n kukistettua tiistaina vieraskentällä Dickenin kolmen maalin erolla.

Ottelun alku eteni lievässä Dickenin hallinnassa, mutta ennen kaikkea erittäin niukkamaalisena. Kun GrIFK piti Dickenin maaleitta koko toisen kymmenminuuttisen, kääntyi johto vieraille. Grani myös piti asemista kiinni ja johti ottelua tauolla viidellä maalilla.

Vieraiden johto pysyi käytännössä samoissa lukemissa tauon jälkeenkin, joskin maaleja nähtiin nyt hiukan tiuhempaa tahtia. 20. minuutilla Dicken kävi kolmen maalin tuntumassa, mutta ei päässyt sen lähemmäs ja Grani otti voiton lopulta varmasti.

Dicken-valmentaja Björn Monnberg näki ratkaisun piilleen hyökkäyspelaamisessa.

– Maalinteosta jäi kiinni. Tänään oli vastustajan maalivahti hyvä ja siihen törmättiin, Monnberg antoi tunnustuksen Grani-maalivahti Atte Pakariselle.

GrIFK:n luotsi Mikko Koskue näki ottelun hiukan samansuuntaisesti.

– Hermostunut alku mutta hyvä taistelu pojilta ja uskottiin voittoon. Olisi ollut mahdollisuus toisella puoliajalla laittaa jo säkki kiinni aikaisemmin mutta ei saatu. Hyvä puolustus ja maalivahtipeli. Koskue totesi.

Pakarinen veikin ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja oli tyytyväinen ennen kaikkea kahteen pisteeseen.

– Hyvä ja tiukka ottelu. Haluttiin voittoa enemmän toisella puoliajalla ja sillä saatiin suurimmaksi osaksi ottelu ratkaistua toisella puoliajalla.

Dicken – GrIFK 20-23 (6-11)

Maalintekijät
Dicken: Broman Joacim 6, Rémy Anton 5, Granlund Max 3, Kamula Jukka 2, Broman Benny 2, Söderlund Filip 1, Noodla Valdar 1
GrIFK: Sjöblom Peik 5, Toomla Sten 4, Sundberg Richard 4, Silfver Sami 3, Forss Fredrik 3, Berg Jonathan 2, Von Numers Alexander 1, Hammarberg Wilhelm 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Pakarinen Atte, GrIFK 3
Sjöblom Peik, GrIFK 2
Broman Joacim, Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Kamula Jukka 1 x 2 min, suora punainen kortti, Noodla Valdar 1 x 2 min
GrIFK: Silfver Sami 1 x 2 min

Erotuomarit: Helander Jan – Westerlund Christian

Yleisöä: 158

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk