Sisuuntunut BK-46 isännöi ÅIFK:ta

BK-46:n kevät alkoi katkeralla tappiolla SIF:n vieraana ja nyt karjaalaiset hakevat voittovirettä ÅIFK:n saapuessa vierailulle keskiviikkona.

Sunnuntain tappio merkitsi BK-46:n putoamista sarjataulukossa pykälällä kolmanneksi ja kun joukkueet Cocksin takana tulevat tasaisena ryppäänä pisteen välein, ei liikoihin pistemenetyksiin ole varaa.

– Tappiota tulee välillä, sen kanssa pitää vain elää. Nyt keskitymme ÅIFK:n kohtaamiseen ja otamme ottelun kerrallaan, BK-luotsi Teddy Nordling totesi Västra Nylandissa.

– Emme päässeet sunnuntaina omalle tasollemme, etenkään viimeistelymme ei ollut tarpeeksi terävää.

ÅIFK:n kevätkausi puolestaan alkoi kahdeksan maalin tappiolla HIFK:lle ja joukkueen keskittyminen on nyt käytännössä kahdeksannen sijan varmistamisessa. Toki edellä on niin tasainen rypäs, että jokainen piste saattaa olla ÅIFK:lle arvokas alempaa loppusarjaa ajatellenkin.

Keskiviikon kamppailuun turkulaiset lähtevät joka tapauksessa selkeästi haastajan asemassa. Lokakuun alussa Turussa numerot olivat BK-46:lle 27-34.

Ottelu SISU Arenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk