Atlas Vantaa ja SIF keskiviikkona tiukassa kamppailussa

Peräkkäisillä sijoilla sarjataulukon puoliväliä miehittävät Atlas Vantaa ja SIF kohtaavat kummallekin erittäin tärkeässä ottelussa keskiviikkona.

SIF:n kenties yllättävä 32-28-voitto BK-46:sta sunnuntaina luo herkullisen asetelman keskiviikoksi, kun keltapaidat saapuvat Atlas Vantaan vieraaksi. Eroa joukkueilla on enää piste Atlaksen eduksi tiukassa taistelussa SM-liigan yläjatkosarjan paikoista.

SIF:n avainpelaajia BK:n kaadossa olivat kovaheittoiset pitkät takamiehet Theo Westerlund 8 maalilla, Ian Martin (4) ja Vincent Voutilainen (3). Lisäksi oman panoksensa antoivat viisi rankkaria viimeistellyt vanha kettu Jan Hagman ja lähes kaiken mahdollisen ja mahdottoman toisella puoliajalla torjunut maalivahti Rony Leven.

– Siuntion esitys oli vahva varsinkin toisella puoliajalla. Nyt nähdään, mitä he saavat siitä ottelusta mukaan meitä vastaan, Atlas Vantaan päävalmentaja Johan Nyberg sanoi seuran verkkosivuilla.

Tyytyväinen otteisiin oli myös SIF-luotsi Kaj Hagman, joka samaan hengenvetoon muistutti ettei sunnuntain ottelu auta yhtään enää keskiviikkona.

– Se oli varmasti kauden paras pelimme, ainakin tähän saakka. Pystyimme nyt pitämään tason tarpeeksi korkealla koko ottelun ajan ja sitä vaaditaan kärkijoukkueita vastaan, Hagman sanoi Västra Nylandille.

– Ottelu Atlasta vastaan on täsmälleen yhtä tärkeä, joten emme ehdi rakennella mitään pilvilinnoja.

Atlas Vantaa avasi kevätkauden viime viikolla 19-33-tappiolla Cocksia vastaan Riihimäellä ottelussa, joka repesi vasta viimeisen vartin aikana Atlaksen johdettua alussa 7-4.

– Saimme siitä otteluista mukaan hyviä asioita, Nyberg sanoi ja on helpottunut joukkueen terveystilanteen kohentumisesta.

– Tosin parin pelaajan tilanne ratkeaa vasta ottelupäivänä, mutta voimme lähteä keskiviikon otteluun turvallisin mielin, Nyberg lisäsi.

Tasaista kamppailua ennakoi myös syksyn kohtaaminen, jossa SIF nousi kovan loppukirinsä ansiosta 28-28-tasapeliin.

Ottelu alkaa Myyrmäen Urheilutalossa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk