Dynamo Riihimäki haastamaan HIFK:ta

SM-liigan kolmen ottelun keskiviikkoilta päättyy Helsingin Urheilutalolla, kun HIFK saa vieraakseen Dynamo Riihimäen.

Riihimäellä syyskaudella Dynamo piti pitkään pinteessä helsinkiläisiä, mutta musta kymmenminuuttinen taltutti tekemisen ja HIFK paineli kymmenen maalin voittoon. Nyt pisteitä on siis jaossa kapealla Helsingin Urheilutalolla.

HIFK avasi kevään selvällä kahdeksan maalin vierasvoitolla ÅIFK:sta, kun Dynamon kevät alkoi tappiolla GrIFK:n vieraana. HIFK mielii parannella sijoitustaan keskikastissa, kun taas Dynamolle pisteet olisivat arvokkaat, mikäli joukkue aikoo vielä taistella pudotuspelipaikasta.

Dynamon pelaajatilanne on joukkueen Facebook-sivujen mukaan edelleen auki, mutta Kauniaisissa taistellut miehistö osoitti sisua ja tahtoa vaikeassakin tilanteessa. Harjoituksissa ollaan keskitytty henkilökohtaisiin ominaisuuksiin, jotta oma panos kentällä joukkuepelaamisen ohella tuottaa tulosta. Lisäksi puolustuksen ja maalivahtipelin kanssa on tehty hommia yhdessä.

Kauniaisissa Dynamon sentteriosasto Kuparinen & Alander pelasi kauden parasta peliä, kun tähän saadaan koko porukka mukaan, aletaan pelaamaan voitosta, Dynamon Facebookissa uskotaan.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 20.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk