GrIFK haki pakkovoiton Vantaalta

GrIFK piti välierähaaveensa elossa, kun se haki pakkovoiton voittaessaan Atlas Vantaan Myyrmäessä 28-25 (14-15). Otteluvoitot ovat Atlas Vantaalle 2-1.

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset olivat päättyneet pienin marginaalein eikä lauantainen ottelu tehnyt siinä poikkeusta. Ensimmäinen puoliaika oli erittäin tasainen eikä ero joukkueiden välillä ollut missään vaiheessa kahta maalia enempää. Tauolle mentiin lopulta Atlas Vantaan maalin johdossa.

Toisen puoliajan alun johtoasema vaihtui tiuhaan joukkueiden kesken. GrIFK pääsi puolivälin jälkeen kuitenkin hivenen niskan päälle, kun Sami Silfver alkoi lämmetä ja hän nosti vierailijat kolmen maalin johtoon. Atlas Vantaa ei päässyt enää rinnalle ja näin ottelusarja jatkuu keskiviikkona Kauniaisissa.

Atlas Vantaan valmentaja Johan Nyberg antoi tunnustusta GrIFK:lle.

– Nyt on tilanne 2-1 ja kotietu säilyi. GrIFK oli tänään vahvempi. Me emme olleet tarpeeksi kylmäverisiä maalitilanteiden päättämisessä.

GrIFK:n päävalmentaja Mikko Koskue oli helpottunut voitosta.

– Matka jatkuu. Uskottiin, että saadaan juna kääntymään. Pojat taistelivat hienosti. Toivotaan, että saamme kaksi puolikuntoista kaveria keskiviikkoon mennessä täyteen kuntoon.

Ottelun parhaana palkittu Silfver iloitsi, että joukkue pystyi selkä seinää vasten kaivamaan voiton.

– 2-0 oli vaikea tilanne lähteä pelaamaan. Näytettiin, että haluamme vielä jatkopaikan. Tämä oli tosi tärkeä voitto, kun tähän mennessä oltiin saatu Atlakselta vain yksi piste.

Atlas Vantaa-GrIFK 25-28 (15-14)
Maalintekijät
Atlas Vantaa: Säkkinen Sebastian 6, Hellakoski Anthony 6, Näntö Erkka 3, Maksimovic Milos 3, Kinos Nikko 3, Åstrand Kenneth 2, Laitinen Heikki 2
GrIFK: Sundberg Richard 6, Silfver Sami 5, Von Numers Alexander 4, Toomla Sten 4, Olsson Benjamin 3, Koljonen Miro 3, Forss Fredrik 3

LähiTapiola-tähtipelaajat
Silfver Sami GrIFK 3
Hellakoski Anthony Atlas Vantaa 2
Pakarinen Atte GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas Vantaa: Näntö Erkka 1 x 2 min, Säkkinen Sebastian 1 x 2 min
GrIFK: Forss Fredrik         1 x 2 min

Erotuomarit: Helander Jan – Westerlund Christian

Yleisöä: 336

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk