Atlas Vantaalla puolivälieräsarja katkolla lauantaina

Atlas Vantaa ja GrIFK kohtaavat lauantaina Myyrmäessä puolivälieräsarjansa kolmannessa ottelussa, jossa välieräpaikka on ensi kertaa katkolla Atlas Vantaalle.

Atlas Vantaa johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-0, mutta viimeistä sanaa ei vielä välttämättä ole sanottu. Avausottelun vantaalaiset veivät kotonaan 27-25 ja toisen ottelun Kauniaisissa vielä niukemmin 27-26.

Grani oli kotonaan jo matkalla voittoon, kunnes maalinteko hyytyi täysin ja Atlas Vantaa käytti tilanteen hyväkseen. Granin miehistö oli pahasti siipirikkoinen ottelussa ja nähtäväksi jää saako päävalmentaja Mikko Koskue yhtään lisävoimaa mukaan lauantaille.

Oman lisänsä lauantain otteluun tuo se, että ottelun yhteydessä merkittävän uran Atlaksessa niin pelaajana kuin johtohenkilönäkin tehnyt Mika Helaskoski on huomionosoituksen kohteena, kun hänen pelipaitansa numero 9 ”jäädytetään”.

Helaskoski on yhä tuttu näky Atlaksen katsomossa. Miesten liigamiehistön kuluvan kauden esitykset ovat olleet hänelle mieluinen yllätys.

– Jos ennen kauden alkua olisin lyönyt vetoa, niin en ainakaan siitä, että joukkueella on mahdollisuus päästä mitalipeleihin, Helaskoski sanoi Atlas Vantaan verkkosivuilla.

– Olihan tilanne perin sekava tähän kauteen lähdettäessä, mutta on ollut hienoa nähdä, että tästä tuli joukkue verrattuna viimekautiseen. Nyt on sydän mukana.

Ottelu Myyrmäen urheilutalolla alkaa lauantaina kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk