Dicken ja SIF kolmannessa puolivälierässä sunnuntaina

Välieräpaikoista kauden 2016-17 SM-liigassa taistellaan tosissaan ja myös Dickenin ja SIF:n puolivälieräsarja jatkuu tiukkana.

SIF voitti sarjan toisen ottelun keskiviikkona Folksam Arenalla ja näin ollen sarja tasoittui 1-1 tilanteeseen. Ottelu oli taas kerran pitkään tasainen, mutta pitkä maaliton jakso toisella jaksolla koitui lauttasaarelaisten kohtaloksi, ja isännät veivät voiton lukemin 24-20 erittäin railakkaasti kannustaneen kotiyleisön edessä.

– Meidän pitäisi oikeastaan johtaa tätä ottelusarjaa 2-0, sillä edelleen minusta meiltä vietiin voitto ensimmäisessä ottelussa. Meidän olisi pitänyt voittaa myös se, mutta nyt täytyy katsoa seuraavaan vierasotteluun, SIF-piiskuri Kaj Hagman sanoi Västra Nylandille.

Sunnuntain koitos on molemmille joukkueille ehkäpä kauden tärkein peli. Voitolla kumpi tahansa joukkue ansaitsee ensimmäisen ottelupallon ensi keskiviikon peliin, joten panokset ovat valtavat.

– Tämä on tiukka sarja. Ensimmäinen ottelu oli tasainen ja tasaista oli nytkin, Dicken-luotsi Björn Monnberg totesi.

Dickenin on keskityttävä ennen kaikkea hyökkäyspeliin, 20 tehtyä maalia näissä karkeloissa ei riitä voittoon. Puolustus oli ajoittain hyvällä mallilla, mutta siinäkin riittää viilaamista, SIF pelaa melko kapealla ringillä, joten avainpelaajilta on pakko saada tila pois.

Ottelu alkaa Pirkkolan palloiluhallissa sunnuntaina kello 14.15,

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk