BK-46:n repäisy tauon jälkeen vei voittoon ÅIFK:sta

ÅIFK piti BK-46:tta lauantaina pitkään tiukoilla, mutta nykäisy toisen jakson alkupuolella siivitti karjaalaiset voittoon Turussa.

Ensimmäinen puoliaika sujui kotijoukkue ÅIFK hienoisessa hallinnassa, mutta millekään karkumatkalle turkulaiset eivät missään vaiheessa päässeet. Kolmea maalia enempää siimaa BK-46 ei antanut ja vieraat puristivat tauon alla ottelun tasoihin.

Pian tauon jälkeen BK-46 repäisi lukemista 18-18 numeroihin 18-23 ja otti tukevan otteen ottelusta. Tämä muodostui myös ratkaisuksi, sillä neljää maalia lähemmäs ÅIFK ei enää päässyt ja BK piti johdostaan varmasti kiinni loppuun saakka.

ÅIFK-valmentaja Besim Qerimi myönsi, että BK:n nykäisy muodostui ottelun ratkaisuksi.

– Toinen puoliaika meni heiltä paremmin, ja meillä oli epäonnea. Neljän maalin ero, joka tuli toisen puoliajan alussa, tuotti meille ongelmia, emmekä pystyneet nousemaan sieltä enää. Heillä oli myös parempi itseluottamus tässä vaiheessa, Qerimi näki

BK-46:n päävalmentaja Teddy Nordling näki ottelun pitkälti samalla tavoin.

– Toinen puoliaika oli meiltä parempi, pelasimme liikkuvammin. Ensimmäinen puoliaika oli huono, mutta pystyimme terävöittämään otetta ja sitä myötä yltämään voittoon, Nordling sanoi.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasi BK:n Andreas Rönnberg.

– Alku oli vaisu, mutta toisella puoliajalla onnistuimme vetämään tarpeeksi ison eron ja etenemään sen myötä voittoon. Ensimmäinen puoliaika oli huono, mutta toinen meiltä jo parempi, Rönnberg säesti.

ÅIFK – BK-46 27-34 (16-16)

Maalintekijät
ÅIFK: Nyström Andreas 8, Berglund Oscar 6, Jelusic Antonio 5, Fistonic Jure 3, Tamminen Olli 1, Tamminen Arttu 1, Sjöblom Christoffer 1, Maijala Eemeli 1, Lehvonen Isak 1
BK-46: Rönnberg Andreas 9, Weber Ben 8, Westerlund Victor 4, Lindberg Linus 4, Kihlstedt Oscar 4, Lindholm Albert 2, Hellberg Jasper 2, Mattsson Robin 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Rönnberg Andreas BK-46 3
Nyström Andreas ÅIFK 2
Weber Ben BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
ÅIFK: Berglund Oscar 1 x 2 min, Jelusic Antonio 1 x 2 min, Lehvonen Isak 1 x 2 min
BK-46: Lindholm Albert 1 x 2 min, Weber Ben 1 x 2 min

Erotuomarit: Kuri Tapani – Nieminen Harri

Yleisöä: 228

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk