Dickenin vahva alku riitti voittoon GrIFK:sta

GrIFK kärsi kauden ensimmäisen tappionsa, kun lauantaina vahvasti peliin tullut Dicken haki niukan voiton Kauniaisista.

Dicken avasi ottelun erittäin vahvasti ja karkasi alle kahdeksassa minuutissa 6-1-johtoon. Tämän jälkeen GrIFK alkoi saada hiukan paremmin juonen päästä kiinni ja ero ei kasvanut, tosin ei juuri supistunutkaan. Tauolla Dickenin johto oli kuusi maalia.

Dicken johti toisen jakson puolivälissä jo seitsemällä maalilla, mutta Grani ei ollut vielä luovuttanut. Isännät kuroivat eron parhaimmillaan jo kahteen maaliin, mutta Dicken piti loppuhetket pintansa ja vei pisteet matkaansa.

GrIFK:n päävalmentaja  Mikko Koskue manasi hyökkäyspään pelaamista.

– Todella heikko päivä hyökkäyksessä. Ei voitettu yksi vastaan yksi -tilanteita ja sitten kuin päästiin tilanteisiin, niin ei voitettu maalivahtia. Puolustuskin vuosi alussa mutta se saatiin sitten muutoksen kautta kuntoon. Tänään kompastuttiin huonoon hyökkäykseen, Koskue tiivisti.

Björn Monnberg Dickenin penkin päässä puolestaan kiitteli joukkueensa hyvää latausta.

– Pojat taistelivat tänään kyllä todella hyvin, vaikka lähtökohta otteluun ei ollut paras mahdollinen. Oltiin hyvin valmiita otteluun heti alussa. Pelattiin viisaasti ja tarpeeksi hyvin tänään. Olen ylpeä pojista, Monnberg hehkutti.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin pokannut Dickenin Filip Söderlund antoi myös tunnustusta jokaiselle pelikaverilleen.

– Hyvin pelattiin tänään joukkueena. Vaikka miehitys oli aika kapea tänään, niin kaikki kantoivat hyvin kortensa kekoon. Hyvällä joukkuepelillä voitettiin tänään!

GrIFK – Dicken 20-23 (9-15)

Maalintekijät
GrIFK: Sundberg Richard 7, Sjöblom Peik 4, Silfver Sami 4, Forss Fredrik 2, Von Numers Alexander 1, Toomla Sten 1, Laine Topias 1
Dicken: Söderlund Filip 5, Granlund Max 5, Noodla Valdar 4, Broman Benny 3, Rémy Anton 2, Kamula Jukka 2, Broman Joacim 2

LähiTapiola-tähtipelaajat
Söderlund Filip Dicken 3
Sundberg Richard GrIFK 2
Roslander Patrik Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Forss Fredrik 2 x 2 min, Lång Alexander 1 x 2 min
Dicken: Kamula Jukka 1 x 2 min, Noodla Valdar 1 x 2 min

Erotuomarit: Helander Jan – Westerlund Christian

Yleisöä: 288

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk