Atlas Vantaa nousi voittoon Dickenistä

Atlas Vantaan hyvä vire sai jatkoa joukkueen noustua keskiviikkoisessa kotiottelussaan toisella jaksolla niukkaan voittoon Dickenistä.

Ottelu eteni alkuminuuteista lähtien Dickenin lievässä hallinnassa, mutta Atlas Vantaa pysyi tiukasti tuntumassa. Lukemista 7-9 Dicken kiskaisi eron kuitenkin parhaimmillaan jo kuuteen maaliin, mutta tauon alla Atlas Vantaa sai hiukan eroa kurottua kiinni.

Tauon jälkeen isännät kuroivat Dickenin johdon nopeasti kiinni ja siirtyivät 12. minuutilla ensi kertaa johtoon ottelussa. Ero venähti saman tien kolmeen maaliin, mutta Dicken ei luovuttanut. Viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettiin Atlas Vantaan niukassa yhden maalin johdossa. Loppu mentiin kuitenkin vantaalaismerkeissä ja pisteet jäivät isännille.

Atlas Vantaan valmentaja Ken Sirenius jakoi joukkueelleen kiitosta tason nostosta ottelun edetessä.

– Alussa seistiin puolustuksessa, sen jälkeen saatiin nostettua intensiteettiä ja se käänsi ottelun, saatiin myös hyökkäys leveämmäksi ja pää pysyi kasassa loppuun asti. Tämä oli 100-prosenttisesti pelaajien voitto ja on hienoa että tehty työ tuo palkinnon, Sirenius iloitsi.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut vantaalaisten Erkka Näntö korosti myös ottelun kääntämistä omilla otteilla.

– Tauolla todettiin että ero oli syntynyt meidän omista mokista ja päätettiin että otetaan ne pois. Tämä voitto tuli hyvään paikkaan. Tästä on hyvä lähteä tauolle kun alkaa väsymys painaa tässä ottelutahdissa, Näntö mietti.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg ei lähtenyt selittelemään tappiota.

– Atlas tuli hyvällä sykkeellä. Me emme tehneet maaleja. Ei ole yhtä asiaa mikä käänsi ottelun Atlakselle, Monnberg arvioi.

Atlas Vantaa – Dicken 26-23 (11-15)

Maalintekijät
Atlas Vantaa: Näntö Erkka 9, Kivinen Jani 4, Kinos Nikko 4, Laaksonen Artturi 3, Laitinen Heikki 2, Hellakoski Anthony 2, Säkkinen Sebastian 1, Laitinen Tuomas 1
Dicken: Granlund Max 6, Monnberg Oskar 4, Broman Benny 4, Rémy Anton 3, Söderlund Filip 2, Noodla Valdar 2, Kamula Jukka 1, Gripenberg Johan 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Näntö Erkka, Atlas Vantaa 3
Laitinen Tuomas, Atlas Vantaa 2
Granlund Max, Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas Vantaa: Kinos Nikko  1 x 2 min, Laitinen Heikki 1 x 2 min, Säkkinen Sebastian 1 x 2 min
Dicken: Monnberg Oskar 1 x 2 min

Erotuomarit: Illman Krister – Ekström Anton

Yleisöä: 217

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk